Ο δεκάλογος μίας πριγκίπισσας

Ο δεκάλογος μίας πριγκίπισσας

Όλα όσα απαγορεύεται να κάνει η Kate Middleton με την άφιξή της στα ανάκτορα του Buckingham.

Ο περιβόητος γάμος απέχει μόνο μία μέρα ημερολογιακά και ήδη έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ολόκληρου του πλανήτη. Μπορεί όταν είσασταν μικρή να ονειρευόσασταν πως έρχεται να σας κλέψει το βασιλόπουλο με το άσπρο άλογο και να περιμένατε ατελείωτες ώρες κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο, υπάρχουν όμως δέκα πολύ σοβαροί λόγοι να σας κάνουν να αναθεωρήσετε το παιδικό σας όνειρο. Ο πριγκιπικός γάμος αναμένεται να στερήσει τόσο την ανεμελιά όσο και τον αυθορμητισμό της νεαρής Kate Middleton καθώς όλη της η συμπεριφορά θα ορίζεται πλέον από αυστηρό πρωτόκολλο και σοβαρές απαγορεύσεις. Πάρτε μία γεύση διαβάζοντας τα παρακάτω.


1.Η Kate μας τελείωσε ζήτω η Catherine. Αποκτώντας τον επίσημο τίτλο της πριγκίπισσας κανείς δε θα μπορεί να χρησιμοποιεί το όνομα «Kate». Η σύζυγος του πρίγκιπα William θα μπορεί να προσφωνείται αλλιώς και «κυρία».


2.Τέλος οι εκλογές και η ψήφος για τη μέλλουσα πριγκίπισσα. Η βασιλική οικογένεια δεν ψηφίζει καθώς ο τίτλος τους επιβάλλει να είναι πολιτικά ουδέτεροι.


3.Επίσης απαγορεύεται εκτός από την ψήφο και να πολιτευτεί οποιοδήποτε μέλος της βασιλικής οικογένειας.


4.Τέλος στο τζόγο, τη χαρτοπαιξία, τη ρουλέτα ακόμα και τη μονόπολη. Το δημοφιλές επιτραπέζιο θεωρείται εθιστικό και ως εκ τούτου απαγορεύεται ακόμα και η ύπαρξή του στα βασιλικά διαμερίσματα.


5.Προσοχή σε προκλητικές δηλώσεις. Απαγορεύεται η αναφορά σε θέματα που είτε προκαλούν το δημόσιο αίσθημα είτε παρασύρουν σε σεξουαλικούς υπαινιγμούς που θα μπορούσαν να παρεξηγηθούν.


6.Τέλος και στα οστρακοειδή. Η αστακομακαρονάδα, οι γαρίδες και τα λοιπά θαλασσινά απαγορεύεται να συμπεριλαμβάνονται στα βασιλικά γεύματα καθώς υπάρχει ο φόβος της δηλητηρίασης.


7.Η εργασία βλάπτει σοβαρά την πριγκιπική υγεία και είναι μόνο για τους κοινούς θνητούς. Από αύριο η Kate Middleton δε θα χρειάζεται να δουλεύει και θα απολαμβάνει τον άπλετο ελύθερό της χρόνο.


8.Προσοχή στο πού βάζει την υπογραφή της. Από τη στιγμή που γίνεται πριγκίπισσα, η Kate θα χρειαστεί να υπογράψει αρκετές φορές στη θέση του συζύγου της κυβερνητικά και επίσημα έγγραφα. Έτσι, θα πρέπει να σκέφτεται πολύ καλά πού θα βάζει την υπογραφή της για να μην εκθέσει την καινούρια της οικογένεια.


9.Απαγορεύονται οι γυμνές φωτογραφίες, οι άσεμνες χειρονομίες και οτιδήποτε θα μπορούσε να φέρει σε δύσκολη θέση την πριγκηπική οικογένεια. Πάνω απ' όλα σεμνότητα για τη μέλλουσα νύφη.


10.«Νηστικό αρκούδι δε χορεύει» και θα πρέπει να το γνωρίζει καλά η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα William. Η ταχύτητα με την οποία γευματίζει θα πρέπει να είναι ελεγχόμενη και ιδιαίτερα γρήγορη καθώς εάν δε θέλει να μένει νηστική θα οφείλει να έχει τελειώσει το γεύμα της πριν τη βασίλισσα Ελισάβετ.


Μετά από όλα αυτά, επιμένετε να θέλετε να γίνετε κι εσείς μία πριγκίπισσα;