«Έχει εξαπλωθεί»: Η Shannen Doherty συγκλονίζει με τις δραματικές αποκαλύψεις της για τον καρκίνο

«Έχει εξαπλωθεί»: Η Shannen Doherty συγκλονίζει με τις δραματικές αποκαλύψεις της για τον καρκίνο

Η σταρ συγκινεί και δε διστάζει να δακρύσει μπροστά στην κάμερα

Η Shannen Doherty παλεύει με την ασθένεια του καρκίνου εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και δυστυχώς η κατάστασή της διαρκώς χειροτερεύει. Παρά το γεγονός πως η ίδια υπεβλήθη σε μαστεκτομή το Μάιο που μας πέρασε, η εγχείρηση δεν είχε αποτέλεσμα και η ηθοποιός αναγκάστηκε να ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες.

Η 45χρονη σταρ μίλησε για όλα αυτά σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight και πραγματικά συγκίνησε με τις αποκαλύψεις της. «Το άγνωστο είναι το χειρότερο κομμάτι. Θα δουλέψει η χημειοθεραπεία; Θα δουλέψουν οι ακτινοβολίες; Όλα τα υπόλοιπα τα αντέχεις. Τον πόνο τον αντέχεις. Ξέρεις, το να ζεις όταν σου λείπει ο ένας σου μαστός, το αντέχεις. Η ανησυχία είναι η ανησυχία για το μέλλον σου και για το πώς το μέλλον σου θα επηρεάσει αυτούς που αγαπάς», είπε η Doherty.


«Ξεκίνησα να σκέφτομαι πως δε θα ζούσα. Δεν κοιτάω πέρα από το σήμερα και δεν ξέρω αν θα μοιάζω ξανά ο εαυτός μου. Θέλω να πιστεύω πως αν παλέψω, θα γίνω καλά», αποκάλυψε, ενώ δε δίαστασε να λυγίσει και να δακρύσει μπροστά στην κάμερα.

Ολόκληρη η συνέντευξή της προβλήθηκε στο Entertainment Tonight. Μπορείς να παρακολουθήσεις κομμάτια της συνέντευξης, παρακάτω.