Το Queen.gr στο βασιλικό γάμο

Το Queen.gr στο βασιλικό γάμο

Η πολυπόθητη μέρα έφτασε και το Queen.gr δε θα μπορούσε να λείψει από το γάμο του αιώνα.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα και δημοσιογραφικό ρεπορτάζ που θα ζήλευε ακόμα και ο Αλέξης Παπαχελάς, η ομάδα του Queen.gr κατάφερε το ακατόρθωτο για τα ελληνικά δεδομένα και εξασφάλισε την πολυπόθητη πρόσκληση για το Πριγκιπικό Γάμο της Βρετανίας. Οι ετοιμασίες στα κεντρικά της Λυκόβρυσης μοιάζουν πιο εντατικές κι από αυτές της Kate Middleton, ενώ η αγωνία και το άγχος για το Μυστήριο που θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα του πλανήτη κορυφώνονται ώρα με την ώρα. Η συντακτική ομάδα σε ετοιμότητα ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες ενώ θέματα όπως μαλλιά, make up, μανικιούρ, παγέτες, φτερά, καπέλα και πούπουλα, που θα φάνταζαν πιο περίπλοκα κι από τις χορογραφίες του Τρύφωνα Σαμαρά στο «Dancing with the Stars», ρυθμίζονται με μαθηματική ακρίβεια και μοναδική μαεστρία.

Μπορεί στο Μέγαρο της Queen η διαδικασία της αποχώρησης προς το αεροδρόμιο να έχει μπει στην τελική ευθεία, ένα mail όμως από την ίδια τη Βασίλισσα Ελισάβετ δημιουργεί πανικό στους εκλεκτούς καλεσμένους και μεικτά συναισθήματα σχετικά με το πολυαναμενόμενο ταξίδι. Η λατρεμένη γιαγιά του πρίγκιπα William θέλει να δώσει κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με το πρωτόκολλο που αφορά στους καλεσμένους, αλλά δεν εκτιμάται ιδιαίτερα από τη συντακτική ομάδα. Οι κανόνες απογοητεύουν και προκαλούν σύγχιση καθώς φαντάζουν πιο απαιτητικοί κι από το προγαμιαίο συμβόλαιο του νεόνυμφου ζευγαριού.

Πιο συγκεκριμένα, οι καλεσμένοι θα πρέπει να βρίσκονται πολλή ώρα πριν την τέλεση του μυστηρίου στη θέση τους και αυτό είναι κάτι που δε μπορεί να ανεχτεί η Myroessa Calthorpe Metaxaham of Karytsiport. To twitter και το facebook δεν έχουν απαγορευτεί επισήμως, θεωρούνται όμως μπανάλ συνήθεια και ένδειξη κακών τρόπων, πράγμα που αποτελεί λόγο να μην παρευρεθούν οι εθισμένες στην κοινωνική δικτύωση, Λαίδη von Καταΐφη και Μιλαίδη Μπίου.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, η ενδυμασία επιβάλλεται να είναι διακριτική έτσι ώστε να μην επισκιαστεί η νύφη, ενώ οι καλεσμένες απαγορεύεται να φορούν μίνι. Το κορμί της Βαρώνης Κρίστη Ανδρόνη Κωσταράκος δε μπορεί να φορέσει κάτι λιγότερο, ενώ η εκλεκτή Μαρκησία Eni Ticky Labrouliham of Athensshire αρνείται να παρεβρεθεί σε ένα event όπου δε θα έχει τον τελικό λόγο για το make up.

Επιπλέον, η Βαρώνη Eva Lulu Seferlicott of Athenshamdont ξενερώνει που δε μπορεί να φιλήσει το νεόνυμφο ζεύγος για να το συγχαρεί, η Λαίδη Πάλαιστερ αρνείται να συμμετάσχει σε ένα γάμο που θα φυλάσσεται από την Scotland Yard, ενώ η βασίλισσα Νίκη Κάρτσωνα θεωρεί εξευτελιστικό να παρεβρεθεί σε ένα Μυστήριο πλάι στην αδελφή της νύφης η οποία ονομάζεται Pippa.

Εάν σε όλα αυτά προσθέσετε το δριμύ «κατηγορώ» του King Ioannis Bertie Tsioulisham of Lykavitospor σχετικά με την ηχητική κάλυψη της δεξίωσης την οποία έχει αναλάβει άλλος dj και την απογοήτευση του Sir Evagelos Astrup Baosham of Dafniham καθώς του αρνήθηκαν την επιμέλεια του cocktail bar, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς την έκβαση του πολυπόθητου ταξιδιού.

Το Queen.gr μπορεί να τιμήθηκε με την πρόσκληση για το βασιλικό γάμο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, αλλά αρνήθηκε να παρεβρεθεί με ένα ηρωικότατο «όχι». Άλλωστε, όπως λέει και η αγαπημένη βασίλισσα Madonna, «σε αυτό το γάμο δε χωράνε δύο βασίλισσες» και η Ελισάβετ είναι παραπάνω από αρκετή.