Η τελευταία επιθυμία του Michael Jackson αποκαλύφθηκε και ίσως αναστατώσει πολλούς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η τελευταία επιθυμία  του Michael Jackson αποκαλύφθηκε και ίσως αναστατώσει πολλούς

Τι ζήτησε ο βασιλιάς της pop από τη Diana Ross;

Τον Ιούνιο συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από τότε που ο βασιλιάς της ποπ μουσικής Michael Jackson, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του.

Πριν πεθάνει, η Diana Ross του είχε υποσχεθεί πως αν συμβεί το ο,τιδήποτε θα προσέχει τα παιδιά του και όπως φαίνεται μέχρι τώρα την κράτησε την υπόχεση της. Η ίδια μάλιστα έχει παραδεχτεί, πως είναι μία διαρκή ανησυχία για εκείνην τα παιδιά του και πως θα τα προσέχει οτιδήποτε και αν συμβεί.

Παρά το γεγονός πως ο Michael είχε ορίσει την 86χρονη μητλερα του ως τη νόμιμη κηδεμόνα των παιδιών του, είχε ζητήσει και από το είδωλο του, τη Diana να έχει το νου της.

Γι’ αυτό και τώρα σύμφωνα με πληροφορίες η 72χρονη τραγουδίστρια είναι απελπισμένη με την Paris και ψάχνει να βρει τρόπους με τη βοήθεια επαγγελματιών, προκειμένου να τη βοηθήσει να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση που βρίσκεται.

«Η Diana πιστεύει, πως η Paris χρειάζεται μία μακροχρόνια θεραπεία, αλλιώς δεν θα μάθει ποτέ να συμβιβάζεται με τα αισθήματα της για τον θάνατο του πατέρα της», ανέφερε μία πηγή.

Φήμες αναφέρουν πως ο βασιλιάς της ποπ της είχε ζητήσει να αναλάβει τη πλήρη επιμέλεια των παιδιών του. Πολλοί είναι αυτοί που χαρακτηρίζουν τη Diana ντίβα, αλλά έχει αποδειχτεί, πως είναι πολύ καλή μητέρατων πέντε της παιδιών και συνεχίζει να μάχεται για τα παιδιά του Michael.

Δες κι αυτό: Ποια JLo; Ο πρώην της ξεπέρασε τον χωρισμό σε χρόνο dt και περιτριγυρίζεται από δεκάδες καλλονές