Ο Brad Pitt έκανε την κίνηση ματ, που σίγουρα θα εκνευρίσει την Angelina

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Brad Pitt  έκανε την κίνηση ματ, που σίγουρα θα εκνευρίσει την Angelina

Περιμένουμε με αγωνία την απάντηση της

Τις τελευταίες μέρες οι Brangelina έχουν πάρει και πάλι τα πάνω τους και οι νέες πληροφορίες βγαίνουν στο φως η μία μετά την άλλη.

Πρώτα ο Pax και ο Shiloh που δήλωσαν στην μητέρα τους, ότι θέλουν να μείνουν με τον πατέρα τους και όχι μαζί της, έπειτα η Angelina που αποκάλυψε πως ζήτησε την πλήρη κηδεμονία των παιδιών, γιατί αν μείνουν με τον Brad κινδυνεύουν και θα τα πάρει η πρόνοια και άλλα τέτοια όμορφα πράγματα.

Χθες αργά το απόγευμα όμως, ο Brad Pitt σταμάτησε να «κρύβεται» κι έκανε την κίνηση ματ, η οποία αναμφίβολα θα κάνει πυρ και μανία την Angelina Jolie, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η DailyMail ο 52χρονος ηθοποιός έκανε αίτηση για κοινή κηδεμονια των έξι τους παιδιών.

3A13DBB400000578 3907364 image a 39 1478304995315

Θυμίζουμε ξανά, πως η Angie με την αίτηση διαζυγίου κατέθεσε και χαρτιά για να αναλάβει μόνη τη ςτην πλήρη κηδεμονία των παιδιών χωρίς την παραμικρή ανάμειξη του Brad και αυτή είναι η πρώτη φορά, που ο ηθοποιός απαντά με νόμιμα έγγραφα, κάτι που σημάινει πως η διαμάχη μεταξύ τους αρχίζει και «παίρνει φωτιά».

Μένει να δούμε σίγουρα πως αντέδρασε η Angie, αλλά και τα αποτελέσματα της αίτησης του Brad.