Spoiler Alert: Η πλοκή της 7ης σεζόν του Game of Thrones μόλις... διέρρευσε!

Γωγώ Φούντα
Spoiler Alert: Η πλοκή της 7ης σεζόν του Game of Thrones μόλις... διέρρευσε!

Αν είσαι έτοιμος, πάρε βαθιά ανάσα και διάβασε

Λοιπόν, είναι γνωστό ότι όλοι όσοι είμαστε ορκισμένοι φανς του Game of Thrones περιμένουμε με ανυπομονησία τη νέα σεζόν, η οποία καθυστερεί δαιμονισμένα με αποτέλεσμα οι μήνες να φαίνονται αιώνες, αλλά ας είναι καλά, μερικά «καρφιά» εκεί έξω που μόλις διέρρευσαν μία... περίληψη των μεγάλων γεγονότων που πρόκειται να δούμε.

Σε περίπτωση που σιχαίνεσαι τα spoilers, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ! Αν όμως είσαι οπτικός τύπος, που σημαίνει ότι και να το διαβάσεις, αν δεν το δεις με τα μάτια σου δεν πιστεύεις τίποτα, οι παρακάτω γραμμές θα σε ενθουσιάσουν και μάλιστα πολύ!

Έχουμε και λέμε: Η συνάντηση Jon και Daenerys επιτέλους γίνεται πραγματικότητα. Μαζί τους, είναι πλήθος άλλων πρωταγωνιστών-Cersei, Tyrion, Jon, Daenerys, Jorah, Varys, Missandei, Qyburn, Euron Greyjoy, The Mountain και The Hound-οι οποίοι ενώνονται όλοι μπροστά στην κοινή απειλή: Τους Νight Walkers!

3A296DE800000578 0 Obviously Jon Snow and Daenerys will hook up by episode 7 m 12 1478570265974

Και ενώ όλοι έχουν συμφωνήσει να στείλουν το στρατό τους να βοηθήσει τον Jon, ο οποίος έχει γίνει Βασιλιάς του Βορρά, η γλυκούλα-NOT- Cersei, φυσικά αθετεί την υπόσχεσή της και τελικά ακυρώνει τη δική της βοήθεια. Και εδώ έχουμε το πρώτο μεγάλο γεγονός: Ο Jamie, αηδιασμένος από την κακία της αδερφής-ερωμένης του, παίρνει το στρατό και ηγείται εκείνος της αποστολής προς το Βορρά. Στο μεταξύ, η Cersei είναι έγκυος-φυσικά από τον Jamie γιατί είναι και κυρία-ωστόσο, όσο ο καλός της είναι στο... μέτωπο, εκείνη αποβάλλει!

3A296DDC00000578 0 image a 19 1478570568602

Στο πεδίο της μάχης τώρα, τα πράγματα είναι λίγο σκούρα! Ο Viserion, ο ένας από τους τρεις Δράκους της Daenerys σκοτώνεται από το βασιλιά των Night Walkers-τον αρχι-walker δηλαδή-και στη συνέχεια ανασταίνεται-τσουπ πάλι resurrection στο προσκήνιο-αλλά αυτή τη φορά πολεμάει για λογαριασμό του εχθρού-βγάζει μπλε φωτιά και τέτοια-!

3A296EBF00000578 0 Don t blame us You will not be able to unsee what you read after m 10 1478570107951

Στο μεταξύ, τα αδέρφια Stark βιώνουν μεγάλες στιγμές, μιας και η μουχρίτσα Littlefinger προσπαθεί να στρέψει την Arya κατά της Sansa. O Θεός όμως αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη με αποτέλεσμα η Sansa να κάνει τσακωτό τον Baelish και να του «δώσει πόδι» (σιγά που θα παραδώσει έτσι εύκολα τα όπλα αυτός).

Να μην ξεχάσουμε, ο Jorah-το αιώνιο καψούρι της Daenerys-θεραπεύεται από τη δερματική του ασθένεια, από τον αφρατοζουμπουρλό Sam ο οποίος ως γνωστόν, έχει γίνει maester. Μαζί με τον Bran στο μεταξύ, ανακαλύπτουν την πραγματική ταυτότητα του Jon, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Aegon, ενώ έρχεται στο φως και η πληροφορία, ότι ο Rhaegar Τargaryen είχε ακυρώσει το γάμο του και είχε ξαναπαντρευτεί τη Lyanna Stark-είναι οι γονείς του Jon-κάτι που φυσικά του δίνει και άμεσο δικαίωμα στο Θρόνο!

3A29B12100000578 3915320 image a 5 1478572818641

PS: Υπάρχει και flashback από το γάμο αυτό!

Αυτά... Θέλατε κι άλλα;