Pippology: 10 (ακόμα) λεπτομέρειες για τη ζωή της junior Middleton

Pippology: 10 (ακόμα) λεπτομέρειες για τη ζωή της junior Middleton

Τα οπίσθιά της συζητήθηκαν σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το στυλ της, επίσης. Τι άλλο μένει να μάθουμε για την αδελφή της Δούκισσας του Cambridge; Πολλά!

Αν οι γυναίκες ανά την υφήλιο ελπίζουν σε ένα βλέμμα του Harry, του αδελφού του νυμφευμένου πρίγκιπα, οι άνδρες ελπίζουν σε ένα τετ α τετ με την αδελφή της νύφης, την Pippa, που κέρδισε μια θέση στο πάνθεον της sexyness την περασμένη Παρασκευή. Τα καλλίγραμμα οπίσθιά της αναδείχθηκαν μέσα στο φόρεμα της Sarah Burton του οίκου Alexander Mc Queen και έδωσαν τέτοια ώθηση στη δημοφιλία της και την έστειλε τόσο ψηλά που ξέχασε -ακριβώς όπως και τα οπίσθια- τι πάει να πει βαρύτητα.

1. Η Philippa Charlotte Middleton είναι 27 ετών και είναι η δεύτερη κόρη της Carole και του Michael Middleton. Εκτός από την μεγάλη της αδελφή, τη μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας, η οικογένειά της αποτελείται από έναν ακόμα μικρότερο αδερφό, τον James.

2. Οι γονείς της και τα αδέρφια της τη φωνάζουν Pip που είναι η σύντμηση του Pippa που είναι η σύντμηση του Philippa που είναι το όνομα με το οποίο επιθυμεί η ίδια να την αποκαλούν.

3. Μπορεί να μην είναι παντρεμένη αλλά δεν είναι ούτε και single. Διατηρεί σχέση με τον 30χρονο χρηματιστή και πρώην αθλητή του κρίκετ Alex Loudon που είναι στενός φίλος του πρίγκιπα William. Η σχέση τους μετράει έναν χρόνο και ο Alex στον πριγκιπικό γάμο ήταν παρών και καθόταν στο ίδιο τραπέζι με την οικογένεια Middleton. Οι φήμες λένε πως πρόκειται σύντομα να αρραβωνιαστούν, όταν πια κατασιγάσει η μανία του γάμου της αδελφής της. (Και εμείς αναρωτιόμαστε: είναι σίγουρη η Philippa πως θέλει να εγκαταλείψει την ελεύθερη αγορά των singles τώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω της;)

4. Το ερωτικό παρελθόν της δεν συμπεριλαμβάνει και πολλούς «κοινούς θνητούς». Ο Jonathan «JJ» Jardine Paterson, κληρονόμος της οικονομικής αυτοκρατορίας του Jardine Matheson του Hong Kong, ο Σκωτσέζος αριστοκράτης Billy More Nesbitt και ο κληρονόμος μιας επιχείρησης διαμαντιών, o Simon Youngman, έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν α λα μπρατσέτα με την Pippa κάνοντας τις ελπίδες των κοινών αγοριών να φθίνουν.

5. Σπούδασε Αγγλική Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και όταν αποφοίτησε ξεκίνησε να δουλεύει ως διοργανώτρια εκδηλώσεων συνδυάζοντας την αγάπη της για τα party με τις γνωριμίες της. Επίσης είναι επικεφαλής του online περιοδικού της οικογενειακής επιχείρησης, με τίτλο The Party Times.

6. Η Pippa βρέθηκε στο νούμερο ένα της λίστας με τις πιο περιζήτητες εργένισσες του περιοδικού Tatler το 2008 υπερσκελίζοντας ακόμα και την πριγκίπισσα Ευγενία του York, την ξαδέλφη του William και του Harry.

7. Είναι κολλητή φίλη της Chelsy Davy, της on-off αγαπημένης του πρίγκιπα Harry, με την οποία επιδίδονται συχνά σε Λονδρέζικα νυχτοπερπατήματα.

8. Η σελίδα της «Pippa Middleton Ass Appreciation Society» στο facebook έχει περισσότερα από 180.000 «like» μέχρι στιγμής.

9. Πριν τον βασιλικό γάμο απέκτησε το παρατσούκλι «Perfect Pippa» για τα καλλίγραμμα πόδια της, το μπρονζέ δέρμα της, τα στιλπνά μαλλιά της και την ευκολία και άνεση με την οποία πόζαρε στους φακούς των φωτογράφων.

10. Βοήθησε στην οργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης στο Buckingham.