Η Bella Hadid στα πιο αδύνατα της. Η φωτογραφία στο Instagram και τα αρνητικά σχόλια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Bella Hadid στα πιο αδύνατα της. Η φωτογραφία στο Instagram και τα αρνητικά σχόλια

Μήπως το παρακάνει;

Αν θα έχουμε κάτι καλό να θυμόμαστε από το 2016 και τον κόσμο της μόδας, αυτό είναι η Bella Hadid, που μαζί με την αδερφή της, Gigi, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και παρά το νεαρό της ηλίκίας τους κατάφεραν να κατακτήσουν το χώρο της μόδας και να κάνουν πράγματα που άλλα μοντέλα κατάφεραν με το πέρας πολλών ετών.

Δεν είναι και λίγο πράγμα άλλωστε να περπατάς στο catwalk του νο.1 fashion show του πλανήτη, αυτό της Victoria’s Secret. Bella και Hadid μας μάγεψαν και το σίγουρο είναι πως ήρθαν για να μείνουν.

Το να μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε αυτά τα κορμιά είναι περιττό, η τελευταία φωτογραφία που κοινοποίησε όμως η Bella στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ομολογούμε μας άγχωσε κάπως.

Είχαμε παρατηρήσει πως τον τελευταίο καιρό φαινόταν όλο και πιο αδύνατη, όμως η φώτο αυτή μας επιβεβαίωσε. Δεν την έχεις δει ποτέ πιο αδύνατη. Τα σχόλια φυσικά κάτω από αυτή έδιναν και έπαιρναν με αρκετούς φαν της να εκφράζουν εκτός από ανησυχία για την ίδια και δυσαρέσκεια για την εξωτερική της εμφάνιση.

Bella, τι σου συμβαίνει;