Η Kim ανέβασε την πρώτη της φώτο στο Instagram και έκλεισε τα στόματα όσων μιλούν για χωρισμό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim ανέβασε την πρώτη της φώτο στο Instagram και έκλεισε τα στόματα όσων μιλούν για χωρισμό

Τρεις μήνες ήταν αρκετοί...

Breaking news:Τρεις μήνες ήταν αρκετοί για την Kim Kardashian και τους ακόλουθούς της στο Instagram, οι οποίοι χθες αργά το βράδυ είχαν τη χαρά να δουν και πάλι φωτογραφία της reality star μετά την ληστεία της στο Παρίσι.

Ήταν 3 Οκτωβρίου όταν η Kim έπεσε θύμα ληστείας στην πολυτελή σουίτα της στο ξενοδοχείο της γαλλικής πρωτεύουσας, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει την εβδομάδα μόδας με τις αδερφές της. Αργά το βράδυ -και ενώ η reality star ήταν μόνη της και χωρίς τους μπράβους της- άγνωστοι εισέβαλλαν στό δωμάτιο της και πήραν τα δύο κινητά της, καθώς και το διαμαντένιο δαχτυλίδι της, που της είχε κάνει δώρο ο Kanye West.

Από εκείνη την ημέρα και έπειτα η Kim εξαφανίστηκε από το προσκήνιο και τα social media, ενώ και οι εμφανίσεις της λιγόστευαν μέρα με τη μέρα. Χθες 3 Ιανουαρίου, τρεις μήνες ακριβώς από την ημέρα της ληστείας η Kim Kardashian πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία, κλείνοντας παράλληλα τα στόματα όσων εδώ και καιρό μιλούν για χωρισμό.

Στην φωτογραφία απαθανατίζεται η ίδια με τον σύζυγο της, Kanye West και τα δύο τους παιδιά, North και Saint, όλοι ντυμένοι στα λευκά, συνθέτοντας το πιο όμορφο σκηνικό και βάζοντας τέλος στις φήμες που αναφέρουν εδώ και καιρό, πως χωρίζει.

"Family", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία μέσα σε δύο ώρες από την δημοσίευση της είχε συγκεντρώσει 2,144,879 likes και περίπου 76 χιλιάδες σχόλια.

Welcome back Kim...Μας έλειψες!