Άλλο ένα ευτράπελο που προκαλεί θλίψη στην οικογένεια Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άλλο ένα ευτράπελο που προκαλεί θλίψη στην οικογένεια Kardashian

Ποιους αφορά το γεγονός;

Μπορεί να διανύουμε ακόμη τις πρώτες μέρες του 2017, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η νέα χρονιά δεν φαίνεται να έχει μπει με το δεξί για την οικογένεια Kardashian, η οποία και πάλι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2016 ο Rob Kardashian είχε διακομιστεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα διαβητική κρίση που υπέστη, με την Black Chyna και την Kris Jenner να είναι οι πρώτες που έτρεξαν στο πλευρό του. Κι ενώ στη συνέχεια η Blac Chyna δήλωσε πως δεν θα ξαναφύγει ποτέ από το πλευρό του και θα τον αγαπάει όσο τίποτα, ένα νέο ευτράπελο έρχεται να τα αλλάξει όλα.

rob kardashian kuwtk blac chyna wedding

Όλοι περίμεναν πως μετά την κρίση που πέρασε ο Rob και την επιστροφή της Blac επιτέλους θα γινόταν ο πολυπόθητος γάμος. Λάθος μεγάλο όμως, για όσους υπέθεσαν κάτι τέτοιο! Ο Rob Kardashian αποφάσισε λοιπόν να ακυρώσει τον γάμο τους, προς το παρόν τουλάχιστον- αφού μετά την περιπέτεια του δήλωσε, πως τρόμαξε αρκετά και πως πρώτα θα γίνει καλά στην υγεία του και μετά θα παντρευτεί.

Ο 28χρονος reality star θέλει να επιστρέψει στην αρχική του σωματική κατάσταση και υγεία και έπειτα να σταθεί γαμπρός στο πλάι της αγαπημένης του.

Εμείς πάντως το βρίσκουμε πολύ λογικό αυτό και θα έπρεπε να προκαλεί χαμόγελα και όχι θλίψη!