Περιμένει το πρώτο της παιδάκι; Η star και η πολύ μυστηριώδης φωτογραφία που κοινοποίησε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περιμένει το πρώτο της παιδάκι; Η star και η πολύ μυστηριώδης φωτογραφία που κοινοποίησε

Θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά;

Στην πιο μυστηριώδη και περίεργη φωτογραφία πέσαμε πριν από λίγο, κάνοντας το καθιερωμένο μας scroll στο Instagram και παρά το γεγονός πως δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει ή αν απλά είναι σύμπτωση χαρήκαμε ιδιαίτερα.

Σίγουρα αφού περάσεις το 40ο έτος της ηλικίας σου οι πιθανότητες για ένα παιδάκι λιγοστεύουν (πόσο μάλλον αν δεν έχει προηγηθεί άλλη εγκυμοσύνη), ωστόσο επειδή τίποτα δεν είναι απίθανο και το ανθρώπινο σώμα κρύβει πολλά μυστικά ίσως τελικά η ιδέα ενός μωρού να φάνηκε καλή στη διάσημη ηθοποιό.

Η star κοινοποίησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία στάθηκε αφορμή για να υποθέσουμε, πως μάλλον θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα. Ο λόγος για την Eva Longoria, η οποία ανέβασε μία φωτογραφία με δύο βρεφικά ζιπουνάκια με μία πολύ χιουμοριστική στάμπα, γράφοντας στη λεζάντα πως θα ήταν το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσε να κάνει σε κάποια μανούλα.

Δεν ήταν όμως αυτό που μας κίνησε την περιέργεια, αλλά το δεύτερο σκέλος της λεζάντας που έγραψε αναφέροντας πως ένα ζιπουνάκι θα κρατούσε εκείνη, ένα το μωρό της. Και αναρωτιόμαστε, μήπως η star είναι έγκυος και μας το κρύβει;

Πριν από περίπου 8 μήνες παντρεύτηκε με τον καλό της, Jose Antonio Baston και σίγουρα αν ισχύει θα είναι το πιο όμορφο δώρο!