H Beyoncé μόλις ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και... είναι δίδυμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
H Beyoncé μόλις ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και... είναι δίδυμα

Ό,τι πιο όμορφο ακούσαμε σήμερα

Πριν από τρεις ημέρες μέσα από αυτή εδώ τη στήλη θα διάβασες πως η Beyonce θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά και η Blue Ivy θα αποκτήσει όχι ένα αλλά δύο μικρότερα αδερφάκια.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης της για τη νέα καμπάνια της Ivy Park, η τραγουδίστρια κοινοποίησε ένα βιντεάκι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου φαινόταν η αρκετά φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Στη συνέχεια κατέβασε το βιντεάκι, ωστόσο το είχαν δει ήδη αρκετοί. Η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει, αφού πριν από λίγη ώρα η Beyonce κοινοποίησε στο Instagram την πιο όμορφη φωτογραφία της, επιβεβαιώνοντας την εγκυμοσύνη της.

«Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη και την ευτυχία μας. Νιώθουμε ευλογημένοι για δεύτερη φορά και ευγνώμονες που η οικογένεια μας θα μεγαλώσει κατά δύο μέλη και σας ευχαριστούμε για τις ευχές», έγραφε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Η τραγουδίστρια διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και ανυπομονεί πως και πως να φέρει στον κόσμο τα διδυμάκια της. Αυτός ήταν και ο λόγος που έψαχναν καινούργιο σπίτι με τον Jay Z, τώρα που τα μέλη της οικογένειας θα γίνουν 5 χρειαζόταν μεγαλύτερος χώρος.