Baby boom! Η star μόλις έφερε στον κόσμο το πέμπτο της παιδάκι και μας αποκάλυψε το όνομα του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby boom! Η star μόλις έφερε στον κόσμο το πέμπτο της παιδάκι και μας αποκάλυψε το όνομα του

Απέραντη χαρά και ευτυχία

Η αλήθεια είναι πως όταν μάθαμε πως η συγκεκριμένη star είναι έγκυος για πέμπτη φορά (και το τονίζω αυτό) μας είχε φανεί λίγο περίεργο. Αντιμετώπιζε συχνά πυκνά προβλήματα με τον σύζυγο της και όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο και το πιο πιθανό που περιμέναμε να συμβεί ήταν να χωρίσει και όχι να μείνει ξανά έγκυος.

Ωστόσο εκείνη έκανε την έκπληξη και πριν από μερικούς μήνες μας ανακοίνωσε πως θα γίνει μανούλα για πέμπτη φορά και πως είναι ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Και θα συμφωνήσουμε στο κομμάτι αυτό, γιατί η εγκυμοσύνη είναι το πιο όμορφο πράγμα.

Πριν από λίγες ώρες η ηδιάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το παιδάκι της και όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Tori Spelling (περί ης ο λόγος) γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και κοινοποίησε στο Twitter την πρώτη του φωτογραφία, αποκαλύπτοντας μας και το όνομα του.

«Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι και θέλουμε να σας ανακοινώσουμε τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια McDermott. Να σας συστήσουμε τον Beau Dean McDermott», έγραφε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας. Να τους ζήσει!

3DE6F72D00000578 0 image a 27 1488512450209