Ποιος sexy Έλληνας celebrity μπαίνει στο Survivor;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιος sexy Έλληνας celebrity μπαίνει στο Survivor;

Το παιχνίδι αρχίζει να γίνεται όλο και καλύτερο

Αν είναι survivor- ικιά, τότε θα ξέρεις ήδη ποια ήταν τα ονόματα που είχαν ακουστεί πως -ίσως- θα μπουν στο Survivor, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα των διασήμων. Για λίγες ημέρες δεν μάθαμε κάποια νέα εξέλιξη, όμως ένας από τους νέους συμμετέχοντες μας «μαρτύρησε» πως σε 4 μέρες ετοιμάζεται για Άγιο Δομήνικο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μανίκα, ο οποίος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram κοινοποίησε ένα βιντεάκι στο οποίο μας εξήγησε τον λόγο που δεν έγινε νωρίτερα το ταξίδι του στον Άγιο Δομήνικο.

Ο μικρός του γιος έχει γενέθλια και του είπε πως δεν θέλει να φύγει για τη ζούγκλα, γιατί δεν θα είναι στο πάρτι του και θα του λείπει (τι γλυκό παιδάκι είναι αυτό). Έτσι ο Γιώργος Μανίκας θα παραμείνει για τα γενέθλια και το πάρτι του γιου του και θα φύγει λίγες ημέρες αργότερα.

Στο ίδιο βίντεο μάλιστα σχολίασε και γυναίκα του, αναφέροντας: «Κυριακή στις 7 τελειώνει το πάρτι του. Στις 9 σε έχω πάει αεροδρόμιο και τα ξαναλέμε σε 5 μήνες». Ετοιμαστείτε λοιπόν, γιατί ο sexy μπαμπάς αναχωρεί για Άγιο Δομήνικο.

ginaika manika