Φάκελος Brangelina: Οι φόβοι της Angelina Jolie για τον Brad Pitt και ο ρόλος της Jennifer Aniston

Φάκελος Brangelina: Οι φόβοι της Angelina Jolie για τον Brad Pitt και ο ρόλος της Jennifer Aniston

Οι μετά διαζυγίου αποκαλύψεις είναι πάντα οι καλύτερες

Κάποιος που δεν συμπαθούσε και τόσο την Angelina Jolie όταν «ξελόγιασε» τον Brad και τον χώρισε από τη Jennifer Aniston, διαβάζοντας αυτό το θέμα ίσως και να χαιρόταν αρκετά. Ήμασταν πάντα πολύ χαρούμενοι που μία Ελληνίδα ήταν παντρεμένη με τον Brad (έκαιγε καρδιές τότε) και νευριάσαμε άλλο τόσο όταν από το πουθενά εμφανίστηκε η Angelina και μας τον πήρε.

Και μπορεί να κάνανε το ιδανικό ζευγάρι στην τελική, όμως η Angie πάντα είχε τους φόβους της. Πρόσφατα σε συνέντευξη της αποκάλυψε, πως πάντα ανησυχούσε και φοβόταν ότι ο Brad θα επιστρέψει πίσω στη Jennifer Aniston.

angelina jolie always knew brad go back jennifer aniston lead

H 41χρονη ζήλευε πάντα πάρα πολύ τη σχέση που είχε κρατήσει ο Brad με την Aniston και φοβόταν για τον γάμο της. Ακόμη και όταν οι Brangelina χώρισαν και ο Brad με τη Jennifer αποκατέστησαν τη φιλική τους σχέση, η «Lara Croft» και πάλι ζήλευε παράφορα. Μπορεί η Aniston να μην έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα ή τροφή για μια τέτοια σκέψη, όμως η Angelina είχε πάντα αυτό το φόβο.

«Παρά το γεγονός πως είναι μία από τος πιο όμορφες και εκθαμβωτικές γυναίκες ήταν πάντα ζηλιάρα και ανασφαλής», ανέφερε μία πηγή από το κοντινό της περιβάλλον. Σκέψου τι έχει να γίνει αν μάθει ότι ο Brad μηνυμα...τώνεται με την Aniston!