Τελικά ποιος είχε δίκιο στο χθεσινό καβγά του Survivor;

Γωγώ Φούντα
Τελικά ποιος είχε δίκιο στο χθεσινό καβγά του Survivor;

Εσύ αποφασίζεις

Ερχόμενη σήμερα στο γραφείο, αντίκρισα πρόσωπα σκυθρωπά και προβληματισμένα. Και ναι, δεν είναι η πρώτη φορά που μας απασχολούν διάφορα, αλλά ποτέ δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο για ένα τόσο μείζων θέμα. Πώς άλλωστε να διαχειριστεί ο μέσος Έλληνας τηλεθεατής όλα αυτά που διαδραματίστηκαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor; Πώς να μη νιώσεις αμήχανα όταν βλέπεις το Στέλιο Χανταμπάκη να «πιάνεται»-σχεδόν-στα χέρια με το παιδί του λαού Γιώργο Αγγελόπουλο; Πώς να μην αιφνιδιαστείς όταν συνειδητοποιείς ότι για ακόμη μία φορά η αιτία του καυγά ήταν το ρύζι και η απόφαση αν θα φαγωθεί ή όχι; Πώς να μείνεις αμέτοχος όταν όλα όσα ήξερες μέχρι σήμερα... καταρρέουν;

Ποιος τελικά έχει δίκιο στον καβγά που θα σημαδέψει για πάντα τις ακτές του Αγίου Δομινίκου; Ποιος μπρατσαράς παίκτης μίλησε σωστά και ποιος όχι; Μην είναι ο πατέρας-και να θέλαμε να το ξεχάσουμε δεν μπορούμε-Στέλιος ή μήπως ο λιγομίλητος Γιώργος; Ήδη, λάδι στη φωτιά ρίχνει η-έξω από τα δόντια-δημοσίευση της Όλγας Πηλιάκη-συζύγου Στέλιου, η οποία ποστάρει στο Instagram της μήνυμα με πολλούς αποδέκτες-βασικά τον Αγγελόπουλο-ότι είναι μία οικογένεια που αγαπά την προσευχή και βουτά για το Σταυρό. Έπειτα από αυτό, τα πράγματα παίρνουν νέα τροπή, μιας και η ατμόσφαιρα είναι πια εμφανώς πυροδοτημένη.

Εμείς, επειδή θέλουμε να δώσουμε φωνή σε σένα άγνωστε αναγνώστη και ταυτοχρόνως τηλεθεατή του Survivor, σου ετοιμάσαμε το παρακάτω poll γιατί θέλουμε να ακούσουμε τη γνώμη σου και κυρίως να αφουγκραστούμε την τάση του κοινού. Μία μικρή παρατήρηση: Ο Χανταμπάκης, δύσκολα θα κερδίσει το παιχνίδι... πια!

Εδώ το video για να σου φρεσκάρουμε την μνήμη:



Και εδώ το poll