Προς κάθε ενδιαφερόμενο: Η Olivia Wilde ψάχνει για ραντεβού

Προς κάθε ενδιαφερόμενο: Η Olivia Wilde ψάχνει για ραντεβού

Η εντυπωσιακή γιατρός του «House» μίλησε για το διαζύγιό της και την επιθυμία της να ξαναρχίσει τα ρομαντικά ραντεβού.

Πήρε τον ρόλο της «13» στην αγαπημένη σειρά «House MD» και είδε τη καριέρα της να εκτινάσσεται στα ύψη, με συνεχείς προτάσεις για ταινίες, φωτογραφίσεις και διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων οίκων. Επειδή όμως η φήμη και, κατ' επέκταση, ο λαμπερός κόσμος του Hollywood, απαιτούν θυσίες, πριν λίγους μήνες η Olivia Wilde χώρισε με τον επί 8 χρόνια άντρα της, τον ιταλό πρίγκιπα Tao Ruspoli, τον οποίο είχε παντρευτεί όταν ήταν μόλις 18 χρονών κι εκείνος 27.

Όλα αυτά όμως αποτελούν ήδη παρελθόν για την Wilde, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour, μίλησε για τη σχέση της με τον Ruspoli μεν, αλλά δήλωσε πως είναι έτοιμη πλέον να γνωρίσει νέα άτομα. Άντρες, πιο συγκεκριμένα.

«Το χαρακτηριστικό ενός καλού γάμου είναι η συντροφικότητα και το να παίρνεις συνεχώς έμπνευση από τον σύζυγό σου», είπε η ηθοποιός, «Εγώ και ο Tao το είχαμε αυτό. Αλλά το τέλος δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι τραγωδία. Το να μένεις σε μια σχέση που δεν λειτουργεί πλέον, αυτό είναι τραγωδία. Το να ζεις δυστυχισμένος, αυτό είναι τραγωδία».

Όταν το θέμα στράφηκε στις φήμες που την θέλουν να έχει σχέση με τον Justin Timberlake, η Wilde αρνήθηκε τα πάντα και δήλωσε για άλλη μια φορά πως είναι πολύ καλοί φίλοι, δεν δίστασε όμως να προσθέσει πως θέλει να επιστρέψει στο «παιχνίδι».

«Έχω αρχίσει να ανοίγω τη καρδιά μου στην ιδέα μιας σχέσης. Είναι αστείο, οι φίλοι μου έρχονται συνέχεια σε εμένα για συμβουλές πάνω στα συναισθηματικά τους, αλλά δεν ξέρω τίποτα. Και τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από τη τελευταία φορά που βγήκα ραντεβού, στο λύκειο! Ειλικρινά προσπαθώ πολύ στο να αφιερώσω αυτόν τον χρόνο στον εαυτό μου», σχολίασε η Wilde.

Μπορεί να έχει να γνωρίσει άντρα, σε ερωτικό επίπεδο, από τα 18 της, η φωτογράφηση όμως που συνοδεύει τη συνέντευξή της σίγουρα θα αποτελέσει μια εξαιρετική αφορμή για να γνωρίσει αναδρομικά όσους έχασε τόσα χρόνια.