Love is in the air: Λίγο μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους οι δύο stars σε ρομαντικό ταξίδι

Love is in the air: Λίγο μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους οι δύο stars σε ρομαντικό ταξίδι

Το πρώτο τους ταξίδι

Σχεδόν ένας μήνας πέρασε από την ημέρα που η γνωστή star του Hollywood επισημοποίησε τη σχέση της με τον νεαρό ξανθό ηθοποιό. Ήταν μία από τις ειδήσεις του προηγούμενου μήνα που μας ξάφνιασε ιδιαίτερα και ευχάριστα, μιας και η star είχε μεγάλο χρονικό διάστημα να κάνει τόσο μία δημόσια εμφάνιση, όσο και μία σοβαρή σχέση.

Λίγες ημέρες μετά του Αγίου Βαλεντίνου η ξανθιά καλλονή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες τους από την ημέρα των ερωτευμένων, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους είχε τσακώσει να περπατούν χέρι-χέρι στο αεροδρόμιο του Los Angeles.

Η πρώτη εμφάνιση των δύο stars έγινε στα γενέθλια της γνωστής κληρονόμου, όπου ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ-α-τετ. Λίγο καιρό αργότερα και αφού δημοσιοποίησαν τη σχέση τους έκαναν το πρώτο τους ρομαντικό ταξίδι. Η Paris Hilton και ο Chris Zylka εθεάθησαν στο αεροδρόμιο του Los Angeles, όταν και επέστρεφαν από το ταξίδι τους στο Μεξικό.

3E51E91C00000578 0 image a 81 1489641186142
3E51EB3000000578 0 image m 80 1489641174221

Το νέο ζευγάρι φαίνεται πως είναι φουλ ερωτευμένο και μάλιστα δεν το κρύβει και καθόλου, καθώς σε όλες τις φωτογραφίες ήταν πιασμένοι χέρι-χέρι και φουλ χαμογελαστοί. Φαίνεται πως μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα η star είναι και πάλι in love και αυτό φαίνεται και στο πρόσωπο της.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.