Couple alert: Το supermodel, μία εβδομάδα μετά το χωρισμό, έχει νέο σύντροφο και είναι super sexy

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Couple alert: Το supermodel, μία εβδομάδα μετά το χωρισμό, έχει νέο σύντροφο και είναι super sexy

Γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο..

Έχεις σίγουρα ακουστά την έκφραση που λέει ο λαός "στη βράση κολλάει το σίδερο"; Σίγουρα την έχεις ακούσει και αυτό ακριβώς φαίνεται πως σκέφτηκε και το sexy supermodel και μία εβδομάδα μετά τον χωρισμό της με τον παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου εθεάθη σε τρυφερά τετ-α-τετ με νέο αμόρε.

Και επειδή δεν της αρέσουν οι πολλές αλλαγές η star και πάλι επέλεξε να βρει κάποιον αθλητή. Αγαπάει το αθλητικό ιδεώδες και αυτό φαίνεται άλλωστε από τις επιλογές της, μιας και το νέο της αμόρε είναι παίκτης του μπέιζμπολ. Ο ένας μήνας της προηγούμενης σχέσης της ήταν υπεραρκετός και αφού δεν απέδωσε καρπούς η star κίνησε για άλλα λημέρια και όπως πολύ καλά είδαμε δεν άργησε καθόλου.

Η Adriana Lima έχει ήδη καινούργιο φίλο και όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής είναι φουλ ερωτευμένη. Ο φωτογραφικός φακός της τσάκωσε με το νέο της αμόρε και παίκτη του μπέιζμπολ, Matt Harvey, σε έξοδο τους για δείπνο σε εστιατόριο το Miami και το καυτό φιλί τους κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το ζευγάρι κατέυθασε στο εξωτικό αυτό μέρος με ιδιωτικό yacht και στη συνέχεια πήγαν στο River Yacht Club, όπου απήλαυσαν σαμπάνιες μαργαρίτες, οστρακοειδή και άλλα τέτοια ωραία.

adriana lima matt harvey 141357613

Οι δύο stars δεν μπορούσαν να σταματήσουν να αγγίζονται και να κοιτάζονται συνεχώς στα μάτια με το καυτό φιλί τους να σφραγίζει τη βραδιά. Είναι πολύ hot ζευγάρι πάντως και σε αυτό δεν χωρά αμφιβολία.

adriana lima matt harvey 141357693