Απονομή τριπλού πλατινένιου δίσκου στον Νίκο Οικονομόπουλο με λαμπερούς καλεσμένους

Απονομή τριπλού πλατινένιου δίσκου στον Νίκο Οικονομόπουλο με λαμπερούς καλεσμένους

Σε τόσο δύσκολους καιρούς, ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε και πάλι την έκπληξη! Το Queen.gr βρέθηκε στην απονομή τριπλού πλατινένιου δίσκου του νεαρού καλλιτέχνη και μίλησε μαζί του για αυτή την διάκριση.

Την τριπλή πλατίνα για το album «ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ» γιόρτασε με χιλιάδες θαυμαστές του, ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΦΑΙΡΑ 102,2, συνεργάτες του και φίλους στο ΘΕΑ, το κέντρο όπου εμφανίζεται με το Νίνο και την Πάολα. Ανάμεσα τους ο Ηλίας Ψινάκης, ο Γιώργος Λύρας, ο Νίνο, η Πάολα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και πολλοί άλλοι.

Το μεγαλύτερο «Δώρο» για τον Νίκο Οικονομόπουλο είναι η αγάπη του κοινού που αγκαλιάζει τα τραγούδια του από την πρώτη στιγμή και τα κάνει επιτυχίες. Για αυτό και μετά την απονομή τους τα αφιέρωσε! Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε στο Queen.gr και μας είπε γι αυτήν την διάκριση. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με στηρίζει και μ αγαπάει. Το να γίνεται τρεις φορές πλατινένια η δουλειά σου, σου δίνει δύναμη και αφοσίωση στους στόχους σου. Η στήριξη της επιχείρησης και του κύριου Παπαγεωργίου λέει πολλά για μένα αλλά και των συνεργατών μου».