Η Υβόννη έδειξε την αλήθεια για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου: Το μήνυμα της Γαρμπή μετά το ατύχημα

Πατούλια Κατερίνα
Η Υβόννη έδειξε την αλήθεια για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου: Το μήνυμα της Γαρμπή μετά το ατύχημα

Ο Αντώνης Ρέμος στην επετειακή του συναυλία για τα 30 χρόνια πορείας του μίλησε συγκινημένος και για την απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη.

Η συναυλία για τα 30 χρόνια του Αντώνη Ρέμου έγινε μετά από αντιδράσεις, αλλαγές στο stage και μια βροχή που λίγο έλειψε να τα ανατρέψει όλα αλλά τελικά ίσως η καλύτερη απάντηση δόθηκε πάνω στη σκηνή.

Πριν από λίγες ημέρες, γράφαμε πως ίσως έπρεπε να περιμένουμε μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου για να κρίνουμε τη μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη.

Να δούμε το τελικό stage και όχι τις σκαλωσιές. Να δούμε τι θα συμβεί με το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που βρέθηκε στο κέντρο μιας μεγάλης συζήτησης. Να δούμε, τελικά, αν η Θεσσαλονίκη θα ήταν απλώς το φόντο μιας εντυπωσιακής παραγωγής ή η πραγματική πρωταγωνίστριά της.

Η 12η Σεπτεμβρίου ήρθε και μαζί της ήρθε και μια καταρρακτώδης βροχή που για αρκετή ώρα έκανε αβέβαιο ακόμη και το αν η συναυλία θα πραγματοποιηθεί. Ο κόσμος αναζητούσε καταφύγιο, η έναρξη καθυστέρησε και οι άνθρωποι της παραγωγής προσπαθούσαν να προστατεύσουν τον εξοπλισμό. Τελικά η συναυλία έγινε και αυτή ήταν η πιο ταιριαστή κατάληξη για μια συναυλία που χρειάστηκε να ξεπεράσει πολύ περισσότερα εμπόδια από όσα θα μπορούσε κανείς να προβλέψει όταν ανακοινώθηκε.

Από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι το τελικό stage

Η πρώτη μεγάλη συζήτηση είχε ξεκινήσει ημέρες πριν. Οι εικόνες με τις σκαλωσιές γύρω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και ο Δήμος Θεσσαλονίκης ζήτησε να επανεξεταστεί το στήσιμο ώστε το μνημείο να παραμείνει ελεύθερο και διακριτό.

Και κάπου εκεί είχαμε πει το απλό: ας δούμε πρώτα την ολοκληρωμένη εικόνα και μετά ας την κρίνουμε και μετά ήρθε η απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη.

https://www.instagram.com/reel/DdNKHRdohU7/

Ο θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε αντιμέτωπος με μία ακόμη κριτική: γιατί δεν ακύρωσε τη μεγάλη επετειακή συναυλία του;

Τελικά επέλεξε να ανέβει στη σκηνή και πριν ξεκινήσει το μουσικό ταξίδι των 30 χρόνων του, σταμάτησε για να πει:

«Τα λόγια είναι πολύ μικρά για να περιγράψουν αυτά που νιώθω», είπε εμφανώς συγκινημένος και ζήτησε από τον κόσμο να στείλει μαζί του «εκεί ψηλά στον ουρανό» ένα τραγούδι για τον Γιώργο Μαζωνάκη.

«Έφυγες νωρίς, αγόρι μου», είπε ο Ρέμος και τραγούδησε το «Ανήκω σε 'μένα», συνοδευόμενος μάλιστα από μουσικό που είχε παίξει για χρόνια μπουζούκι δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη.

https://www.instagram.com/p/DdM1CE5iDNU/

Η Καίτη Γαρμπή έπεσε και ευτυχώς σηκώθηκε

Και σαν να μην είχε αρκετές ανατροπές αυτή η βραδιά, ήρθε ακόμη μία. Η Καίτη Γαρμπή, μία από τις καλλιτέχνιδες που συμμετείχαν στη συναυλία, γλίστρησε και έπεσε στη σκηνή, προκαλώντας για λίγες στιγμές ανησυχία στο κοινό.

Η ίδια, πάντως, φρόντισε αργότερα να καθησυχάσει όσους ανησύχησαν, εξηγώντας μέσω social media ότι είναι καλά.

https://www.instagram.com/reel/DdM4BskoTSp/

Ήταν σχεδόν η τέλεια μικρογραφία μιας βραδιάς στην οποία τίποτα δεν έμοιαζε να πηγαίνει ακριβώς σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο και όμως συνέχιζε.

«Μέσα σε όλο αυτόν τον θόρυβο, αυτό που μένει είναι η αλήθεια»

Λίγες ώρες πριν, η Υβόννη Μπόσνιακ είχε γράψει ένα story για τον Αντώνη Ρέμο.

«Μέσα σε όλο αυτόν τον θόρυβο, αυτό που μένει είναι η αλήθεια», ήταν ένα μέρος του μηνύματός της προς τον σύζυγό της.

https://www.instagram.com/reel/DdM86pqoCJl/

Και σήμερα, μετά τη συναυλία, η φράση αυτή μοιάζει σχεδόν σαν επίλογος όσων συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες γιατί θόρυβος υπήρξε πολύς.

Για το άγαλμα. Για τη σκηνή. Για το αν έπρεπε να γίνει η συναυλία. Για το αν έπρεπε να ακυρωθεί μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη. Μέχρι και ο καιρός έμοιαζε αποφασισμένος να προσθέσει το δικό του κεφάλαιο.

https://www.instagram.com/reel/DdNG5t_Ixge/

Και τελικά έμεινε η μουσική.

Έμεινε ένας Αντώνης Ρέμος που γιόρτασε 30 χρόνια καριέρας στην πόλη όπου μεγάλωσε. Έμεινε η εικόνα χιλιάδων ανθρώπων που παρέμειναν εκεί παρά τη βροχή και έμεινε εκείνη η στιγμή που, αντί να προσπεράσει μια απώλεια που σκίασε το ελληνικό τραγούδι, επέλεξε να την κάνει μέρος της βραδιάς του.

https://www.instagram.com/reel/DdNIMwMoaaf/

Ο Αντώνης Ρέμος, το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και μια συναυλία που κρίθηκε πριν καν γίνει

DPG Network
© 2012-2026 Queen.gr - All rights reserved