Οι δηλώσεις της star μετά το διαζύγιο της, πως ο σύζυγος της τη χτυπούσε, σοκάρουν την κοινή γνώμη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι δηλώσεις της star μετά το διαζύγιο της, πως ο σύζυγος της τη χτυπούσε, σοκάρουν την κοινή γνώμη

Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου..

Δυόμιση εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της η star αποκαλύπτει πράγματα σχετικά με τον σύζυγο της, που σοκάρουν την κοινή γνώμη περισσότερο και από το διαζύγιο των Brangelina. Κάπου στα τέλη Ιανουαρίου η τραγουδίστρια έπιασε τον σύζυγο της να την απατά επ’αυτοφώρω και μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχαμε ιδέα για το ποια θα είναι η αντίδραση της σταρ.

Λίγους μήνες αργότερα εκείνη καταθέτει αίτηση διαζυγίου γιατί και η υπομονή και η αξιοπρέπεια έχουν τα όρια τους. Ο σύζυγος της όχι μόνο την απάτησε με την νταντά των παιδιών τους (με αποδείξεις που ανέφερε ο ίδιος του ο αδερφός), αλλά την άφησε και έγκυο, ζητώντας της φυσικά στη συνέχεια να κάνει έκτρωση.

Η Mel B (περί ης ο λόγος) αντιλαμβάνεσαι πως δεν άφησε τα πράγματα στην τύχη τους και εκτός από την αίτηση διαζυγίου αποκάλυψε πληροφορίες για την ζωή της με τον Stephen Belafonte, οι οποίες πραγματικά σοκάρουν. Το 2014 η σταρ είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και φυσικά αυτό ήταν αποτέλεσμα του γεγονότος, πως ο άντρας της άφησε έγκυο την νταντά των παιδιών τους Lorraine Gilles, ενώ παράλληλα την πλήρωνε για τις σεξουαλικές της επιδόσεις.

2413497F00000578 2876133 image m 9 1418742454072

Της είχε αναφέρει μάλιστα πως το θέλει αυτό παιδί και καλό θα ήταν να το κρατήσει και να μείνουν και οι τρεις μαζί (με τη νταντά) στο ίδιο σπίτι. Η σταρ φυσικά δεν πίστευε στα αυτιά της και αρνήθηκε οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Στη συνέχεια ανακάλυψε πως πλήρωσε στη νταντά 300,000 δολάρια για τις υπηρεσίες της και για να κάνει έκτρωση. Ο Stephen Belafonte φυσικά και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως κάποιος το κάνει επίτηδες για να τον παρουσιάσει ως τον κακό της υπόθεσης.

MelanieBrownStephenBelafonteMelBCocktail4RRR4hYDCvIl

Οι αποκαλύψεις της Mel B όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ανέφερε πως ο –πρώην- σύζυγος της την είχε χτυπήσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν με πιο σημαντικές αυτή του 2007, όπου την έριξε στο πάτωμα και προσπάθησε να την πνίξει και μία το 2012 που τη χτύπησε δυνατά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να της σκίσει τα χείλη. Το πιο σοκαριστικό από όλα αυτά βέβαια είναι πως οι σκηνές βίας συνεχίζονταν και στην κρεβατοκάμαρα, όταν της ζητούσε με το ζόρι να συμμετέχει σε σεξουαλικές πράξεις μαζί με άλλες γυναίκες παράλληλα.

mel b 650 121814050949

Σίγουρα όλα αυτά είναι πολύ πιο σοκαριστικά από οποιαδήποτε κακή φράση ξεστόμισε ο Brad Pitt προς τον Maddox (σύμφωνα με την Jolie) και πραγματικά αναρωτιόμαστε πως η star ήταν τόσα χρόνια μαζί του.