Μία είδηση της τελευταίας στιγμής: Αυτή ήταν τελικά η αιτία του χωρισμού των Brangelina

Μία είδηση της τελευταίας στιγμής: Αυτή ήταν τελικά η αιτία του χωρισμού των Brangelina

Απ’ ότι φαίνεται δεν έφταιγε τόσο ο Brad Pitt

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε μία είδηση που σίγουρα σόκαρε αρκετό κόσμο, τόσο στην εγχώρια showbiz, όσο και στο Hollywood. Δεν είναι και λίγο άλλωστε να διαβάζεις, πως επτά μήνες μετά το πολύκροτο διαζύγιο της η Angelina Jolie ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Και αν κρίνουμε και από το γεγονός πως ούτε εκείνη, ούτε ο εκπρόσωπος της διαψέυδει την είδηση, τότε μάλλον ισχύει. Η 41χρονη ηθοποιός σε αντίθεση με τον Brad Pitt εδώ και λίγους μήνες βγαίνει με έναν επιχειρηματία που κάνει φιλανθρωπίες (πως αλλιώς θα μπορούσαν να έχουν ταιριάξει) και σύμφωνα με δημοσιεύματα τον έχουν γνωρίσει και τα παιδιά της (έξαλλος ο Brad) και ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα (τον γάμο ντε).

Βέβαια μία νέα είδηση έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για το διαζύγιο τους και μάλιστα ίσως μας καταδεικνύει και την πραγματική αιτία του χωρισμού τους. Νέες πληροφορίες που μεταδίδει το HollywoodLife, η Angie είχε γνωρίσει τον μυστηριώδη αυτόν άντρα όσο ήταν ακόμη παντρεμένη και πολύ πριν χωρίσει με τον Brad.

Όπως καταλαβαίνεις η νέα αυτή είδηση αλλάζει πολλά από αυτά που ξέραμε μέχρι σήμερα. Και μην αναρωτιέσαι πως κατάφερε να το κρατήσει κρυφό τόσο καιρό. Όταν είσαι η Angelina Jolie μπορείς πάντα να κάνεις πολλά περισσότερα.