Προβλήματα στο γάμο τους; Το πριγκιπικό ζεύγος είχε επέτειο και δεν τη πέρασε όπως φαντάζεσαι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Προβλήματα στο γάμο τους; Το πριγκιπικό ζεύγος είχε επέτειο και δεν τη πέρασε όπως φαντάζεσαι

Τι συμβαίνει πίσω από τα τείχη του Kensington Palace;

Μπορεί τα γενέθλια της μικρής Charlotte να είναι σε δύο ημέρες και να εχουν ήδη ξεκινήσει οι ετοιμασίες, ο πρίγκιπας William όμως και η Kate Middleton εχθές συμπλήρωσαν έξι χρόνια έγγαμου βίου και η επέτειος δεν ήταν αυτή που περίμενες ή φαντάστηκες.

Το πριγκιπικό ζεύγος πέρασε την (γιόρτασε) την επέτειο του γάμου του στο σπίτι τους και πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν αν συμβαίνει κάτι ανάμεσα τους και αν τελείωσε κιόλας ο έρωτας στη σχέση τους. Στην πραγματικότητα ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge πέρασαν το Σαββατοκύριακο στο σπίτι τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να κάνουν κάτι το ιδιαίτερο.

Ο πρίγκιπας William δεν είχε κανονίσει τίποτα το ιδιαίτερο ή ρομαντικό για τη σύζυγο του, παρά το γεγονός πως έχουν να κάνουν μία επίσημη βραδινή έξοδο οι δυο τους σχεδόν ένα χρόνο τώρα. Αυτό όπως καταλαβαίνεις κίνησε πολλές υποψίες με τους καλοθελητές να αναφέρουν, πως σίγουρα ο γάμος τους περνάει κρίση και δεν είναι πια όσο ερωτευμένοι ήταν στο παρελθόν.

Ελπίζουμε να μην μας επιφυλάσσουν καμία άσχημη και απροσδόκητη έκπληξη γιατί σίγουρα δεν θα το αντέξουμε τέτοιο χτύπημα.