It’s Britney b… each! Οι κοιλιακοί της Britney Spears είναι αυτό ακριβώς που πρέπει να δεις σήμερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
It’s Britney b… each! Οι κοιλιακοί της Britney Spears είναι αυτό ακριβώς που πρέπει να δεις σήμερα

Έχει φτιάξει το απόλυτο beach body...

Η Britney Spears έχει επανέλθει για τα καλά πλέον στις ζωές μας και αυτό είναι ίσως το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί. Δεν μπορεί κι εσύ όταν ήσουν μικρότερη να μην ήσουν fan της νούμερο 1 pop τραγουδίστριας του κόσμου; Δεν την φώναζαν άδικα άλλωστε «Βασίλισσα της Pop».

Μπορεί στο παρελθόν να πέρασε κάποιες δυσκολίες –σε όλους μας συμβαίνουν- όμως η Britney έχει επιστρέψει πια για τα καλά στο προσκήνιο. Και αλήθεια, αν εξαιρέσεις το τι έχει περάσει πρέπει να της αναγνωρίσεις τουλάχιστον πως έχει γίνει κορμάρα.

Δεν γίνεται να μην το έχεις παρατηρήσει. Η 35χρονη τραγουδίστρια κοινοποιεί συχνά-πυκνά φωτογραφίες και βίντεο από τις προπονήσεις της στο γυμναστήριο και το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να την ακολουθήσεις. Πριν από μερικές ώρες η τραγουδίστρια βρέθηκε και πάλι στον αγαπημένο της χώρο και μας χάρισε μέσα από το προσωπικό της account στο Instagram τις καλύτερες φωτογραφίες της.

3FCBB5DD00000578 0 image m 71 1493618762441

Η Britney έχει αποκτήσει το τέλειο beach body και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Δες τις φωτογραφίες της προσεκτικά. Μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.

3FCBB5D900000578 0 image a 70 1493618758505