Μα τι προσπαθεί; Ο star θέλει να κάνει την πρώην του να ζηλέψει, βγαίνοντας με τη νέα του σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μα τι προσπαθεί; Ο star θέλει να κάνει την πρώην του να ζηλέψει, βγαίνοντας με τη νέα του σύντροφο

Κάποιος ζήλεψε!

Ούτε μία εβδομάδα δεν πέρασε, από την ημέρα που η reality star μας εξέπληξε, κάνοντας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον νέο και πολύ νεότερο σύντροφο της. Ο 24χρονος νεαρός είναι πολύ hot και super sexy, αλλά καθόλου εντύπωση δεν μας κάνει γιατί και η star στα 33 της είναι μία πανέμορφη γυναίκα και με σώμα που θα ζήλευε ακόμη και μοντέλο της Victoria's Secret, μην ξεχνάς πως έχει κάνει και τρία παιδιά.

Όπως όλα δείχνουν η ιστορία με τον πρώην σύντροφο της και πατέρα των παιδιών της έχει τελειώσει οριστικά και γι' αυτό άλλωστε κυκλοφορεί δημόσια με τον Younes. Φαίνεται όμως, πως κάποιος ζήλεψε αρκετά μετά από αυτή την έξοδο και προσπαθεί να ανταποδώσει με το ίδιο νόμισμα. Ο Scott Disick κυκλοφορεί και πάλι με την φημολογούμενη (των τελευταίων ημερών) σχέση του, Ella Ross, προκειμένου να κάνει την Kourtney Kardashian να ζηλέψει.

3FEE112300000578 0 Don t think Kourt will be saying goodbye to this anytime soon Yo a 7 1494097218685

Γιατί έτσι συμβαίνει συνήθως, νομίζεις πως έχεις κάτι σίγουρο και μόλις το παίρνει κάποιος άλλος γίνεται μετά το έλα να δεις. Και εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο να βλέπεις την πρώην σου να κυκλοφορεί με έναν τόσο όμορφο νεαρό. Γι' αυτο και ο Scott είπε να ανταποδώσει, βγαίνοντας με την ξανθιά, δίμετρη Elle. Scott, δεν θέλουμε να στο χαλάσουμε, αλλά δεν νομίζουμε να καταφέρεις και πολλά με αυτή σου την κίνηση, γιατί όπως και να το κάνουμε ο Younes Bendjima είναι ένας επίγειος θεός.

nintchdbpict000321045908

Τζάμπα η προσπάθεια, sorry Scott!