Είναι πια επίσημο! Η Pippa Middleton & ο James Matthews παντρεύτηκαν και λάμπουν από ευτυχία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι πια επίσημο! Η Pippa Middleton & ο James Matthews παντρεύτηκαν και λάμπουν από ευτυχία

Δες το πρώτο τους φιλί ως νιόπαντροι

Μόνο ένα γεγονός έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας σήμερα -και όχι μόνο το δικό μας- και αυτό δεν είναι άλλο από τον λαμπερό γάμο της Pippa Middleton με τον αγαπημένο της James Matthews. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν από έναν χρόνο περίπουκαι σήμερα ενώθηκαν και επίσημα με τα δεσμά του γάμου.

Όλη η καλή κοινωνία βρέθηκε καλεσμένη στον γάμο τους μεταξύ αυτών και ο δημοφιλής τεννίστας Roger Federer παρέα με την σύζυγο του. Η Pippa είχε απαγορέψει σε όποιον είναι δεσμευμένος και όχι παντρεμένος να φέρει το ταίρι του στην τελετή με αποτέλεσμα να μη δώσει το παρών ούτε η Vogue Williams (σύντροφος του αδερφού του γαμπρού), αλλά ούτε και η Meghan Markle (η οποία όμως θα είναι στη δεξίωση).

Και μπορεί να «ταλαιπωρηθήκαμε» αρκετά περιμένοντας τη νύφη να φανεί, όμως μας αντέμειψε με τον καλύτερο τρόπο, αφού πραγματικά ήταν μία οπτασία. Το λευκό gown της που ήταν όλο δαντέλα έραψε ο Giles Deacon και είχε μία μακριά ουρά, αλλά και ένα υπέροχο πέπλο.

Pippa Middleton wedding

Το μυστήριο έλαβε τέλος και πλέον η Pippa Middleton και ο James Matthews είναι και επίσημα ζευγάρι. Και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που απαθανατίστηκαν, αλλά και το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν μεταξύ τους είναι και πολύ ευτυχισμένοι.

GettyImages 685748260

Να ζήσουν λοιπόν!