Οι φόβοι της Kate Middleton για το μέλλον της αδερφής της, Pippa, μετά τον γάμο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι φόβοι της Kate Middleton για το μέλλον της αδερφής της, Pippa,  μετά τον γάμο

Τι είναι αυτό που φοβάται η Δούκισσα του Cambridge;

Το Σάββατο τελέστηκε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους της χρονιάς, αυτός της Pippa Middleton και του James Matthews. Η μικρή αδερφή της Kate Middleton αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον καλό της, με τον γάμο της να περνάει πια στην ιστορία. Όσο για την ίδια, απλή, πανέμορφη και άκρως εντυπωσιακή.

Η Kate Middleton ήταν μια οπτασία στο ροδακινί της φόρεμα, ενώ φρόντισε να κρατήσει σε τάξη όλα τα παρανυφάκια της τελετής. Η Δούκισσα του Cambridge όμως φοβάται για το μέλλον της αδερφής της σε αυτόν τον γάμο και τη σχέση της με τον αδερφό του συζύγου της, Spencer Matthews.

Σύμφωνα με πηγές η Kate ανησυχεί για τον γάμο της Pippa, καθώς ο Spencer είναι πια αρκετά γνωστός στην τηλεόραση και φοβάται πως θα «βγάζει στη φόρα πολλά οικογενειακά μυστικά, προκειμένου να λαμβάνει ο ίδιος περισσότερη δημοσιότητα. Ο 27χρονος star άλλωστε έχει και ένα κάποιο βεβαρυμένο παρελθόν, αφού σύμφωνα με φήμες έχει κοιμηθεί με πάνω από 1000 γυναίκες, οι οποίες δεν τον έχουν και στην καρδιά τους μετά τον τρόπο που τους φέρθηκε.

Το λιγότερο λοιπόν, που θέλει η Kate αυτή τη στιγμή, είναι η οικογένεια του πρίγκιπα William είναι να στραφεί εναντίον της δικής για λάθη της συμπεριφοράς του Spencer. Ας μην προδικάζουμε όμως τη ζωή και τον γάμο της Pippa, όλα θα φανούν στην πορεία.