Ο φρεσκοχωρισμένος ηθοποιός εθεάθη με το διάσημο μοντέλο! Είναι αυτό το νέο ζευγάρι του Hollywood;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο φρεσκοχωρισμένος ηθοποιός εθεάθη με το διάσημο μοντέλο! Είναι αυτό το νέο ζευγάρι του Hollywood;

Ούτε μία εβδομάδα δεν έχει χωρισμένος

Σχεδόν μία εβδομάδα έχει περάσει από τότε που ο διάσημος ηθοποιός χώρισε με τη νεαρή και καλλονή σύντροφο του και ο φωτογραφικός φακός τον τσάκωσε να παρτάρει στις Κάννες παρέα με ένα από τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη. Είναι άραγε αυτό το νέο ζευγάρι του Hollywood ή απλά πέρασαν μαζί και φιλικά ένα βράδυ στις Κάννες;

Για την ώρα φαίνεται πως το ερώτημα μας αυτό θα μείνει αναπάντητο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλές υποθέσεις από τη στιγμή που τους είδαμε να επιβιβάζονται μαζί στο ίδιο αυτοκίνητο και να φεύγουν.

Ο Leonardo DiCaprio, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται δεν σκοπεύει να νοικοκυρευτεί ποτέ, αφού χώρισε και με τη Nina Agdal να φεύγει το βράδυ της Παρασκευής από ένα πάρτι στις Κάννες, παρέα με τη μαύρη γαζέλα. Ο 39χρονος ηθοποιός πέρασε όλο το βράδυ με τη Naomi Campbell, ενώ λίγο νωρίτερα ο φακός τον απαθανάτισε να μιλά σε πολύ φιλικό επίπεδο και με τη Bella Hadid.

40D3D7AA00000578 0 image a 19 1495821335223
40D3D8F500000578 0 image a 30 1495824407788

Μία σύγχυση τη βιώνουμε γενικότερα με όλα αυτά που διαβάζουμε, αλλά αυτό που θα μας βασανίζει μέχρι να μάθουμε νεότερα είναι ο λόγος συνάντησης και αποχώρησης παρέα με τη Naomi. Λες όντως να τρέχει κάτι μεταξύ τους ή βγήκαν απλά σαν δυο φίλοι να τα πουν; Θα έχουμε νέα σύντομα, ελπίζουμε!