Why so serious; Η φωτό που ανέβασε η Kourtney Kardashian μαρτυρά τη σχέση που εχει η Kim & ο Kanye

Why so serious; Η φωτό που ανέβασε η Kourtney Kardashian μαρτυρά τη σχέση που εχει η Kim & ο Kanye

Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους;

Ένα πέπλο μυστηρίου κινείται από την οικογένεια Kardashian και πιο συγκεκριμένα από αυτή της Kim και του Kanye, η οποία το τελευταίο διάστημα μας έχει μπερδέψει πάρα πολύ αφού δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν είναι μαζί ή αν έχουν χωρίσει και απλά βρίσκονται μαζί μόνο λόγω των παιδιών τους.

Την Πέμπτη ο γνωστός rapper είχε τα γενέθλια του και η reality star με μερικές αναρτήσεις της σε Instagram και στο site της «kimkardashianwest.com» μας έδωσε να καταλάβουμε πως όλα είναι μέλι-γάλα μεταξύ τους. Όλα αυτά όμως, μέχρι που είδαμε την οικογενειακή φωτογραφία που κοινοποίησε η Kourtney στο δικό της Instagram account, όπου ο Kanye ήταν σαν να έχουν πέσει τα καράβια του έξω να το πούμε; Κάπως έτσι εν πάσει περιπτώσει.

413F9C0600000578 4584756 image a 43 1497022415519

Μπορεί να επρόκειτο για μία όχι πρόσφατη φωτογραφία, αλλά η έκφραση του Kanye West τα λέει όλα ξεκάθαρα. Όλοι χαμογελαστοί και εμφανώς ευδιάθετοι και εκείνος σαν να του έχουν κάνει κάτι πολύ κακό και θέλει να δείρει κόσμο. Η Kourtney έγραψε στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά, η οικογένεια δεν θα ήταν ίδια χωρίς εσένα»! Και εμείς τώρα έχουμε μείνει να αναρωτιόμαστε για το τι συμβαίνει τελικά με το ζευγάρι.

Είναι όλα φήμες περί χωρισμού και τσακωμούς (που απο την φωτογραφία μόνο ψέμα δεν φαίνεται) ή έτυχε απλά να βγει έτσι στη φωτογραφία ο rapper;