Η Ρία Αντωνίου μας στέλνει αποκαλυπτικές δηλώσεις από το Μιλάνο

Η Ρία Αντωνίου μας στέλνει αποκαλυπτικές δηλώσεις από το Μιλάνο

Η Ρία Αντωνίου ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Queen.gr από το Μιλάνο όπου διαγράφει μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ. Ανανεωμένη και με πολλές εμπειρίες πλέον δίνει απαντήσεις σε όσους την αμφισβητούν. 

Την εντοπίσαμε στο ACRO DELLA PACE, ένα από τα πιο γνωστά μνημεία στην ιταλική πόλη. Η Ρία γοήτευσε από την πρώτη στιγμή τα ξένα πρακτορεία μόδας και στην φωτογραφία που βλέπετε ποζάρει με τον συνεργάτη της Θεόφιλο Καλιτσάρη που είναι ένας από τους ανθρώπους που στηρίζουν αυτήν την προσσπάθεια να πετύχει στην μητρόπολη της μόδας και να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Το εντυπωσιακό μοντέλο κάνει τις βόλτες της στο Corso Sempione που είναι μια περιοχή με τα πιο γνωστά μπαράκια της Ιταλίας.

«Βιώνω μια μοναδική ευκαιρία για διάκριση. Μου έγινε η πρόταση να συμμετέχω σε μεγάλη διαφημιστική καμπάνια και να κάνω κάποια εξώφυλλα και ήθελα να το δοκιμάσω μας» μας λέει η σέξι Ρία. Σύμφωνα με πληροφορίες θα μείνει περίπου ένα μήνα ακόμη εκεί και θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να ετοιμάσει τις καλοκαιρινές διακοπές της. Πάντα μαζί της ο Ηλίας Πανταζόπουλος ο οποίος όμως πηγαινοέρχεται στην Αθήνα λόγω υποχρεώσεων.