Σχεδόν δύο μήνες μετά τον χωρισμό της, το νεαρό μοντέλο βγαίνει με νέο σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σχεδόν δύο μήνες μετά τον χωρισμό της, το νεαρό μοντέλο βγαίνει με νέο σύντροφο

Και μάλιστα είναι και πολύ σοβαρό

Ήταν 19 Μαΐου όταν μάθαμε πως ο διάσημος ηθοποιός και το νεαρό μοντέλο απόφάσισαν να χωρίσουν και να συνεχίσουν σε χωριστούς δρόμους στη ζωή. Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα με τον γνωστό ηθοποιό και σχεδόν δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους η 25χρονη καλλονή αποφάσισε να προχωρήσει στη ζωή της.

Η star έχει βρει νέο σύντροφο και μπορεί να είναι τρία χρόνια μικρότερος της, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα που μεταδίδει το Page Six τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά μεταξύ τους. Ο λόγος για την πρώην σύντροφο του Leonardo DiCaprio, Nina Agdal και τον γιο του μοντέλου Christie Brinkley, Jack Brinkley-Cook.

Οι δυο τους εθεάθησαν στην περιοχή Hamptons/Montauk στο Long Island, της Νέας Υόρκης και σύμφωνα με το Page Six το θέμα μεταξύ τους είναι πάρα πολύ σοβαρό. Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το πως γνωρίστηκαν αυτοί οι δύο, αλλά το σίγουρο είναι πως θέλονται πάρα πολύ. Βέβαια αρκετοί είναι αυτοί που αναφέρουν, πως ίσως πρόκειται απλά για ένα καλοκαιρινό φλερτ και τίποτα παραπάνω, όμως για την ώρα τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ καλά μεταξύ τους.