Μετά από 6 μήνες σχέσης, το ζευγάρι είναι έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετά από 6 μήνες σχέσης, το ζευγάρι είναι έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Και θα γίνει και πολύ σύντομα

Πριν από περίπου 15 μέρες μάθαμε πως η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύντροφος της πρόκειται μέσα στο καλοκαίρι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Και αν τότε ήμασταν λίγο δύσπιστες, τώρα μας έχει φύγει κάθε αμφιβολία, αφού ο σύντροφος της ζήτησε το χέρι της κι επίσημα.

Ναι ναι, αυτό ακριβώς που διάβασες! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Life &Style ο star αποφάσισε να πάει στον μπαμπά της καλής του και να ζητήσει κι επίσημα το χέρι της, προκειμένου να παντρευτούν και να ζήσουν μαζί για πάντα.

Ο λόγος για την Lady Gaga και τον Christian Carino, οι οποίοι είναι πια έτοιμοι να πάνε την σχέση τους ένα βήμα παραπέρα και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι πέρασε το προηγούμενο σαββατοκύριακο στο πατρικό της τραγουδίστριας και έτσι ο Christian θεώρησε πως είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ζητήσει το χέρι της Stefani (το πραγματικό όνομα της τραγουδίστριας) από τον πατέρα της Joe Germanotta.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να δούμε τον Christian γονατιστό με το δαχτυλίδι στο χέρι να κάνει την πρόταση στην καλή του.