Πρόκειται για νέο φλέρτ; Η νεαρή star εθεάθη με καινούργιο φίλο και πυροδότησε φήμες περί χωρισμού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πρόκειται για νέο φλέρτ; Η νεαρή star εθεάθη με καινούργιο φίλο και πυροδότησε φήμες περί χωρισμού

Δεν εξηγείται κάπως αλλιώς

Θα ήταν ψέμα αν σου λέγαμε πως μας φάνηκε περίεργο που είδαμε μέλος αυτής της οικογένειας να βγαίνει με καινούργιο σύντροφο, ενώ δηλώνει πως βρίσκεται ήδη σε σχέση. Καταλαβαίνεις πως δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός πως η νεαρή σταρ απαθανατίστηκε για δεύτερη φορά να περνά χρόνο με έναν πολύ κοντινό της φίλο, πυροδοτώντας φήμες περί χωρισμού με τον σύντροφο της.

Η Kendall Jenner φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Taco Bennett, ξεχνώντας πως κάπου στη ζωή της ή τριγύρω της βρίσκεται και ο ASAP Rocky. Το 21χρονο μοντέλο και ο 23χρονος απαθανατίστηκαν σε βραδινή casual έξοδο στο West Hollywood, ωστόσο από τις φωτογραφίες που είδαμε δεν ήταν και πολύ φιλική η ατμόσφαιρα.

kendall jenner looks cozy with pal taco bennett

Μάλλον λίγο πιο ερωτική θα την χαρακτηρίζαμε, αφού αφενός περπατούσαν αγκαζέ όλο το βράδυ , αφετέρου απαθανατίστηκαν σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ σε μία συναυλία στις 16 Ιουλίου στο Los Angeles (ήταν και η πρώτη φορά που τους είδαμε μαζί και χωρίς τον ASAP Rocky). Μάλιστα αποκλειστικές πηγές αναφέρουν στο HollywoodLife: «Στη συναυλία εκείνος είχε το χέρι του περασμένο στο λαιμό της και μιλούσαν ο ένας πολύ κοντά στο αυτί του άλλου, γελώντας και αγγίζοντας συνεχώς ο ένας τον άλλον. Φυσικά η Kendall απομακρύνθηκε από τον χώρο και έφυγε μόνη της, μόλις συνειδητο ποίησαν πως τη φωτογραφίζουν».

kendall jenner young taco 81
kendall jenner young taco 91

Χμμ, κάτι ύποπτο συμβαίνει εδώ και θα το μάθουμε πάρα πολύ σύντομα.