Hot new couple: Ο γιος του διάσημου ζευγαριού, μόλις επιβεβαίωσε τη νέα του σχέση με ένα hot φιλί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Hot new couple: Ο γιος του διάσημου ζευγαριού, μόλις επιβεβαίωσε τη νέα του σχέση με ένα hot φιλί

Και είναι full in love

Εδώ και δύο ημέρες ένα νέο ζευγάρι έχει κάνει την εμφάνιση του στο Hollywood και σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν τα πράγματα είναι ήδη πολύ σοβαρά μεταξύ τους. Ο γιος τους διάσημου ζευγαριού μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μοναξιάς, αποφάσισε να ριχτεί και πάλι στο παιχνίδι της αγάπης και αυτή την φορά φαίνεται να βγήκε κερδισμένος.

Ο Brooklyn Beckham εδώ και κάποιες ημέρες έχει βρει νέα σύντροφο και αν μας ρωτάς ναι, είναι πάρα πολύ sexy. Για τους δύσπιστους μάλιστα το νέο ζευγάρι έδωσε κι ένα super hot φιλί, το οποίο αποτελεί και την μεγαλύτερη απόδειξη της σχέσης αυτής. Φήμες αναφέρουν πως ο 18χρονος έβγαινε αρκετές εβδομάδες πιο πριν με την –επίσης- 18χρονη τραγουδίστρια, απλά τώρα ήρθε η στιγμή της επιβεβαίωσης.



Ο Brooklyn Beckham και η Madison Beer απαθανατίστηκαν σε μία εξόρμηση για ψώνια στο Barneys στο Beverly Hills και εκεί ο φακός τους τσάκωσε σε τρυφερά τετ-α-τετ. Δεν ξέρουμε ποια είναι η δικής ου άποψη, εμείς πάντως τους βρίσκουμε ιδιαίτερα ταιριαστούς και ένα από τα πιο sexy ζευγάρια στο Hollywood.