Η star έπεσε θύμα κλοπής και η αιτία είναι το Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star έπεσε θύμα κλοπής και η αιτία είναι το Instagram

Όχι καμία πλάκα δεν σου κάνουμε

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να λείπεις από το σπίτι σου –για οποιονδήποτε λόγο, δουλειά, βόλτα, διακοπές κ.ο.κ- και όταν επιστρέφεις να το βλέπεις καλοκαιρινό. Και όχι δεν εννοούμε καλοκαιρινό λόγω διακόσμησης, αλλά λόγω κλοπής.

Ένα τέτοιο σοκ υπέστη και η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός του Hollywood, η οποία επέστρεψε από τις διακοπές της και μπαίνοντας σπίτι της συνειδητοποίησε πως την είχαν κλέψει. Το «αστείο» της όλης υπόθεσης, είναι πως αυτοί που το έκαναν γνώριζαν πολύ καλά πως το σπίτι της θα είναι άδειο και κάπως έτσι έκαναν την είσοδο τους.

Σε περίπτωση που δεν καταλαβαίνεις, γιατί λογικό είναι, να σου εξηγήσουμε πως για το κακό αυτό που της συνέβη φταίνε τα social media και συγκεκριμένα το Instagram. Η Hilary Duff λοιπόν –είναι η παθούσα- έλειπε διακοπές με τον 5 ετών γιο της Luca στον Καναδά και πόσταρε συνεχώς φωτογραφίες από εκεί. Κάπως έτσι και οι ληστές παρακολουθώντας το προφίλ της και ξέροντας κάθε της κίνηση, μπόρεσαν να μπουν και να κλέψουν το σπίτι της στο Beverly Hills.

Ευτυχώς η star είχε μία πολύ καλή ομάδα ασφαλείας, η οποια καθυστέρησε κάπως να φτάσει, αλλά απέτρεψε τα χειρότερα. Πάλι καλά λοιπόν να λέμε και να της ευχηθούμε από εδώ και στο εξής να μην είναι τόσο εκδηλωτική στα social media.