Baby alert: H star είναι έγκυος σε δίδυμα και ζητάει συμβουλές από τη Beyonce

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby alert: H star είναι έγκυος σε δίδυμα και ζητάει συμβουλές από τη Beyonce

Θέλει τόσο πολύ να κάνει οικογένεια με τον καλό της

Μία ακόμη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και δεν θα μπορούσε να κλείσει με καλύτερο τρόπο από αυτήν την είδηση της τελευταίας στιγμής, για την οποία για να είμαστε ειλικρινής, δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι αλήθεια. Στο Hollywood άλλωστε ακούγονται τόσα πράγματα κάθε μέρα και συνήθως δεν ισχύουν ούτε τα μισά.

Κρατώντας λοιπόν μικρό καλάθι και με μεγάλη επιφύλαξη σου λέμε πως σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής η Gwen Stefani και ο Blake Shelton σύντομα θα γίνουν γονείς και όχι σε ένα, αλλά σε δύο παιδάκια. Είναι αποδεδειγμένο πως η τραγουδίστρια και ο σύντροφος της είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και η επιθυμία να αποκτήσουν μαζί παιδιά μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά.

Η Gwen έχει ήδη 3 αγόρια από τον πρώτο της γάμο και θέλει όσο τίποτα να τους χαρίσει ένα (ή και δύο απ’ ότι φαίνεται) αδερφάκι. Πληροφορίες του OK Magazine αναφέρουν πως το ζευγάρι, όχι μόνο σκοπεύει να παντρευτεί ως το τέλος του καλοκαιριού, αλλά ότι περιμένει και δίδυμα παιδάκια. Και επειδή αυτό είναι κάτι καινούργιο για εκείνους ζήτησαν βοήθεια και συμβουλές από τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο, που δεν είναι άλλος από τη Beyonce.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι την έχει συμβουλέψει, ευχόμαστε όμως να είναι αληθινή αυτή η είδηση γιατί της αξίζει το καλύτερο!