Το βραβείο για την πιο τρυφερή φωτογραφία της ημέρας ανήκει στην Μαλού και την φουσκωμένη της κοιλιά

Το βραβείο για την πιο τρυφερή φωτογραφία της ημέρας ανήκει στην Μαλού και την φουσκωμένη της κοιλιά

Πόσο γλυκιά φωτογραφία;

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που μάθαμε πως η Μαλού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Το χαμηλών τόνων αυτό κορίτσι μας εξέπληξε ευχάριστα, όταν στις αρχές Ιουνίου μέσα από μία φωτογραφία της μας αποκάλυψε πως εκείνη και ο σύντροφος της Juan Rodriguez θα αποκτήσουν παιδάκι.

Εκείνη η φωτογραφία είχε ανέβει με σκοπό να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και τους θαυμαστές της για τις ευχές των γενεθλίων της και κάπου εκεί έγινε και η αποκάλυψη. «Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές σας και την αγάπη που μου στείλατε τη μέρα των γενεθλίων μου .... Όλα αυτά τα χρόνια σβήνοντας τη τούρτα μου πέρασαν από τη σκέψη μου λίγο πριν το "φου" δεκάδες ευχές ..."εσένα" δεν περναγε από το μυαλό μου ποτέ μέχρι τώρα να σε ζητήσω ,ίσως δεν τολμούσα , ίσως δεν ήταν η στιγμή ...φέτος ηρθες με φόρα και δικαιωματικά η ευχή μου αυτή είναι όλη δίκη σου ...όλες οι ευχές μου από εδώ και πέρα σου ανήκουν», έγραφε η λεζάντα.


Εχθές αργά το βράδυ η όμορφη και γλυκιά τραγουδίστρια κοινοποίησε στο προσωπικό της account μία φωτογραφία με τον σύντροφο της στην παραλία και για πρώτη φορά είδαμε και την πολύ φουσκωμένη της κοιλίτσα. Σε μία ξαπλώστρα αγκαλιά με τον σύντροφο της και με την κοιλίτσα της σε πρώτο πλάνο έγραψε στη φωτό: «Εδώ τα μαθηματικά δεν έχουν πια καμία σημασία ... 1+1=3 ❤».

Όπως καταλαβαίνεις το χειροκρότημα και το like μας ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να της χαρίσουμε.