Χωρισμός προ των πυλών! Η star έπιασε τον σύζυγο της να φλερτάρει με άλλη γυναίκα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χωρισμός προ των πυλών! Η star έπιασε  τον σύζυγο της να φλερτάρει με άλλη γυναίκα

«Ούρλιαζε» η ηθοποιός

Τα νέα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν είναι πάντα καλά και αυτή τη φορά μάλιστα φαίνεται πολύ πιο σοβαρά απ’ όσο μπορεί να πιστεύεις. Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο και γι’ αυτό ευθύνεται κυρίως ο σύζυγος της star, ο οποίος εθεάθη να φλερτάρει με νεαρή θαυμάστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star Magazine o Keith Urban πιάστηκε στα πράσα να φλερτάρει με μία όμορφη κοκκινομάλλα, η οποία φορούσε στενό παντελόνι και ένα sexy top. Η Nicole Kidman και ο Keith κάνουν πια πολύ σπάνιες εμφανίσεις μαζί λόγω του ότι η ηθοποιός λείπει συνεχώς για την προώθηση της σειράς στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Κάπως έτσι λοιπόν, όσο η Nicole έλειπε στο Los Angeles κι εκείνος έπαιζε μουσική στην California έγινε και το «κακό». Ο Keith Urban αντί να είναι αφοσιωμένος στην δουλειά του φλέρταρε με μία νεαρή κοπέλα, η οποία ήταν και αρκετά όμορφη σύμφωνα με τις πληροφορίες. Μία πηγή μάλιστα αναφέρει στο Star: «Γελούσαν και αγκάλιαζαν ο ένας τον άλλο σφιχτά. Φαινόταν πως υπήρχε μία πραγματική σχέση μεταξύ τους. Είμαι βέβαιος ότι η Nicole δεν θα αντιμετωπίσει με ιδιαίτερη ψυχραιμία την κατάσταση.

Μιλούσαν οι δυο τους μακριά από τους άλλους, έξω από το τρέιλερ του τραγουδοποιού, και σε κάποιο σημείο ο Keith βγαίνοντας έξω και πηγαίνοντας προς το μέρος της, της χάιδεψε την πλάτη. Εκελινη χαμογελούσε συνεχώς και πείραζε τα μαλλιά της. Λίγο πριν αποχωριστούν έκαναν μία μεγάλη αγκαλιά και ο Keith κλείνοντας τα μάτια ακούμπησε το κεφάλι του στον ώμο της».

Τάδε έφη λοιπόν, ο μάρτυρας και κάτι μας λέει πως το διαζύγιο έχει ήδη βγει και ο Keith δεν το ξέρει. Nicole, σου συνιστούμε ψυχραιμία.