Stop the press: Εξώφυλλο περιοδικού μαρτυρά την εγκυμοσύνη της Kate Middleton

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Stop the press: Εξώφυλλο περιοδικού μαρτυρά την εγκυμοσύνη της Kate Middleton

Μήπως ήρθε η ώρα να το ανακοινώσουν;

Πριν από μερικές ημέρες γράψαμε για την επείγουσα επίσκεψη της Kate Middleton στο νοσοκομείο και φυσικά για μία ακόμη φορά βγήκε στο προσκήνιο πως είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι. Λίγες ημέρες αργότερα εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, «καρφώνει» την εγκυμοσύνη της και αναφέρει πως θα είναι η επόμενη βασίλισσα.

Αυτή η λεπτομέρεια είναι ομολογουμένως κάτι που δεν είχαμε ακούσει ξανά μέχρι αυτή τη στιγμή, αν και στο πρόσφατο παρελθόν η Ελισσάβετ έχει πει πως μετά τα αρνητικά σχόλια και το μίσος που έχει γιγαντωθεί προς το πρόσωπο του Καρόλου και της Καμίλα, οι πλέον κατάλληλοι για να σώσουν την μοναρχία είναι η Kate και ο William.

lns cover

Και δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό, όμως σίγουρα είναι κάτι που θα δημιουργήσει τεράστιο ντόρο και ίσως τριγμούς στις τάξεις του παλατιού. Το εξώφυλλο του Life&Style αναφέρει πως η Kate είναι πολύ χαρούμενη και πως εκτός από έγκυος στο τρίτο της παιδί, θα στεφθεί και βασίλισσα. Περιμένει όντως τον πελαργό ή είναι μία ακόμη από εκείνες τις ανυπόστατες ειδήσεις του Hollywood;

Θα μάθουμε σύντομα!