Η Μαρία Μενούνος μιλάει για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της και πως κατάφερε να το ξεπεράσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Μαρία Μενούνος μιλάει για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της και πως κατάφερε να το ξεπεράσει

Τι ήταν αυτό που τη βοήθησε;

Πριν από δύο μήνες μάθαμε πως η Μαρία Μενούνος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αφαιρέσει έναν όγκο που δημιουργήθηκε στο κεφάλι της. Μία είδηση που μας συγκλόνισε, όμως είχε καλό τέλος, αφού η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έχει ξεπεράσει πια το πρόβήμα της και συνεχίζει την ζωή της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της και στάθηκε περισσότερο στο τι ήταν αυτό που την έκανε να το ξεπέρασει και να μην την πάρει από κάτω. Η Μαρία Μενούνος απαθανατίστηκε στη Νέα Υόρκη παρέα με τον σύντροφο της, Keven Undergaro και ερωτώμενη για το τι ήταν αυτό που τη βοήθησε στην ανάρρωση εκείνη απάντησε πως εκτός από τον σύντροφο της, το άλλο πρόσωπο ήταν ο Rocky Balboa.

Ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Sylvester Stallone και συγκεκριμένα κάποια από τα λόγια του –που είχε αναρτήσει και σε βίντεο στο Instagram account της- ήταν αυτά που της έδωσαν την δύναμη να συνεχίσει και να ξεπεράσει πιο γρήγορα την ασθένεια της. Πλέον συνεχίζει την ζωή της κανονικά, ενώ έχει ανοίξει και μία καντίνα με ελληνικό φαγητό.