Η φωτογραφία της Sarah Jessica Parker που «γέμισε» ερωτηματικά τους θαυμαστές της

Ερμιόνη Σαρρή
Η φωτογραφία της Sarah Jessica Parker που «γέμισε» ερωτηματικά τους θαυμαστές της

Στην Ελλάδα οι μαθητές απολαμβάνουν ακόμη τις διακοπές τους εν αντιθέσει με τα σχολεία της Βρετανίας και της Αμερικής που έχουν ανοίξει ήδη τις πόρτες τους και οι πρώτες γραμμές των τετραδίων είναι γραμμένες με νέες ιδέες και νέες γνώσεις.

Η μία από τις δύο κόρες της ηθοποιού φόρεσε, χθες, τη σχολική της τσάντα στην πλάτη και πήρε το δρόμο για το σχολείο της. Συνοδοί της φυσικά ήταν και η μαμά της αλλά και η αδερφή της. Και εδώ είναι που ξεκινούν τα ερωτηματικά εκτός και εντός instagram. Γιατί η μία και όχι και οι δύο αφού είναι δίδυμες.

Πολλοί ήταν οι followers της Sarah Jessica Parker που ρωτούσαν γιατί δεν πήγαν και οι δύο σχολείο. Tα σενάρια τους ήταν πολλά. Διαφορετικά σχολεία, κάποιο πρόβλημα υγείας και άλλα πολλά.


https://www.instagram.com/p/

Η ίδια όμως σχεδόν 23 ώρες αργότερα θέλησε να τους απαντήσει με μία ακόμη φωτογραφία δείχνοντας την δεύτερη κόρη της (από τις δίδυμες) να πηγαίνει στο σχολείο της. Η Tabitha ξεκίνησε σήμερα τη νέα της σχολική χρονιά και η Loretta φυσικά και τη συνόδευσε. Όπως καταλαβαίνεις το πρόβλημα δεν ήταν και τόσο... πρόβλημα απλά τα δύο κορίτσια φοιτούν σε διαφορετικά σχολεία. So simple!

https://www.instagram.com/p/