Κανένας χωρισμός για το διάσημο ζευγάρι! Απαθανατίζεται μαζί και είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κανένας χωρισμός για το διάσημο ζευγάρι! Απαθανατίζεται μαζί και είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ

Όλα τελικά ήταν απλά φήμες;

Εδώ και δύο εβδομάδες περίπου ακούγονται φήμες που θέλουν το διάσημο ζευγάρι να χωρίζει, από τότε που ο σύζυγος της ηθοποιού είχε μία κάπως ρομάντική συνάντηση με νεαρή θαυμάστρια του, έπειτα από μία συναυλία του. Πληροφορίες τότε ανέφεραν, πως ο star και η νεαρή κοπέλα μιλούσαν ιδιαίτερα κοντά ο ένας με τον άλλον ενώ σε κάποια στιγμή εκείνος ακούμπησε και το κεφάλι του στον ώμο της.

Διαβάζοντας και μαθαίνοντας όλα αυτά η Nicole Kidman έγινε έξαλλη και από τότε κυκλοφορεί πως το ζευγάρι δεν τα πάει καθόλου καλά και βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον χωρισμό. Ωστόσο στην τελευταία τους εμφάνιση τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Το διάσημο ζευγάρι έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας, The upside, στην οποία και πρωταγωνιστεί η star και ήταν πιο χαριτωμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ.

GettyImages 844573692

Η Nicole Kidman μία οπτασία έλαμψε μέσα στο μαύρο φόρεμα της, ενώ δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελά και να κάνει πλάκα με τον σύζυγο της Keith Urban, ο οποίος δεν έφυγε λεπτό από δίπλα της, παρά μόνο όταν οι φωτογράφοι ζήτησαν να τη φωτογραφίσουν μόνη της. Ό,τι και να συμβαίνει πάντως ανάμεσα στο ζευγάρι δεν το άφησαν λεπτό να βγει προς τα έξω.

GettyImages 844516342