Η γκάφα του Black και η αντίδραση-δώρο της Jolie

Η γκάφα του Black και η αντίδραση-δώρο της Jolie

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή τους στις Κάνες για την προώθηση του «Kung Fu Panda 2», ο Jack Black και η Angelina Jolie ανέφεραν ένα περιστατικό που, αν μη τι άλλο, δείχνει πως η διάσημη ηθοποιός έχει αρκετό χιούμορ.

Τρία χρόνια πριν, όταν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι βρισκόταν ξανά στις Κάνες για την προώθηση της πρώτης ταινίας του «Kung Fu Panda», ο Jack Black αποκάλυψε κατά λάθος την τότε εγκυμοσύνη της Jolie, η οποία περίμενε τα δίδυμα.

«Ήσουν έγκυος κι εγώ το μαρτύρησα», είπε φέτος ο Black κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στις Κάνες, στην Jolie που καθόταν δίπλα του, «Η γυναίκα μου, η Tanya, σε είχε δει και είχε πει "Αυτό είναι το πιο καταπληκτικό φόρεμα εγκυμοσύνης που έχω δει ποτέ". Φορούσες αυτή την πανέμορφη τουαλέτα και αυτή περίμενε ήδη το παιδί μας, αν και ήταν λιγότερο έγκυος. Κι εσύ (μπροστά στους δημοσιογράφους), είπες απλώς "Α, ευχαριστώ"».

Όχι και ο καλύτερος τρόπος για να μάθει ο κόσμος πως περιμένεις παιδί, ειδικά όταν προσπαθείς να το κρατήσεις κρυφό για λίγο καιρό. Και αν κάποιος θα περίμενε πως η Jolie θα εκνευριζόταν και θα έβαζε την γυναίκα του Black σε «μαύρη λίστα», θα εκπλαγεί από τη συνέχεια. Γιατί αυτό που έκανε η Jolie, ήταν να στείλει, μετά από λίγες μέρες, την τουαλέτα που φορούσε στην Tanya, ως δώρο.

«Και μετά από αυτό, τι μας έρχεται την επόμενη εβδομάδα με το ταχυδρομείο;», θυμάται ο Black, συνεχίζοντας την αφήγηση «Εκείνη τη τουαλέτα. Την έστειλες. Ήταν ένα από τα πιο γλυκά δώρα όλων των εποχών».

Η Jolie και ο Black μπορεί να γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε εκείνη τη ταινία, τρία χρόνια πριν, πλέον όμως έχουν δημιουργήσει μια πολύ δυνατή φιλία, κάτι που φαίνεται τόσο στις δηλώσεις τους, όσο και στις κοινές τους εμφανίσεις. Σίγουρα εκείνη η χειρονομία της Jolie, ήταν μια καλή αφορμή για να ξεκινήσει αυτή η σχέση.