Η Beyoncé με μίνι εφαρμοστή φούστα και χωρίς ίχνος ρετούς

Η Beyoncé με μίνι εφαρμοστή φούστα και χωρίς ίχνος ρετούς

Η Beyoncé θεωρούμε πως μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη της έχει κάπως απελευθερωθεί. Οι εμφανίσεις της και οι επιλογές των ρούχων της μαρτυρούν πως η τραγουδίστρια είναι στα καλύτερά της και δεν προβληματίζεται για τίποτα απολύτως. Πλέον φοράει πιο εφαρμοστά ρούχα και δεν προσπαθεί να κρύψει τις ατέλειές της. Το «παιχνιδάκι» βέβαια με την τσάντα καλά… κρατεί.

Η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους κατά την βραδινή της έξοδο (τον Aladdin πήγε να δει το κορίτσι) και το outfit της μας άφησε άφωνες για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο. Η μικροσκοπική μαύρη εφαρμοστή της φούστα ήταν η «έκπληξη» της βραδιάς όπως και η επιλογή της να κάνει μία total black εμφάνιση. Αν κάνεις ένα focus στα πόδια της θα καταλάβεις και εσύ πως οι φωτογραφίες της δεν έχουν υποστεί επεξεργασία. Και γιατί άλλωστε.

44808BFB00000578 4901528 image a 27 1505885479270

Και πριν ολοκληρώσουμε το άρθρο αυτό να σχολιάσουμε πως όλα έχουν αλλάξει στην ζωή της αλλά εκείνη συνεχίζει να κρατά «με πάθος» την τσάντα της μπροστά από το σημείο της κοιλιάς της. Πλέον της έχει γίνει συνήθεια.

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099