Λίγες εβδομάδες μετά το σκάνδαλο, το διάσημο ζευγάρι συναντιέται ξανά και περνάει χρόνο μαζί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγες εβδομάδες μετά το σκάνδαλο, το διάσημο ζευγάρι συναντιέται ξανά και περνάει χρόνο μαζί

Δείχνει να έχει μετανιώσει

Έχουν περάσει μερικές εβδομάδες από την ημέρα που κυκλοφόρησε, πως ο γνωστός αθλητής πιάστηκε στα πράσα να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ με συντροφιά μια μελαχρινή καλλονή. Η έγκυος σύζυγος του φυσικά έγινε έξω φρενών ακούγοντας τα νέα και μαζί με τα παιδιά της έφυγε για το σπίτι της μητέρας της, προκειμένου να αποφύγει την όποια συνάντηση μαζί του.

Πλέον, μετά από αρκετό χρονικό διάστημα και σύμφωνα με πληροφορίες της Sun ο ποδοσφαιριστής κάνει ό,τι μπορεί για να πλησιάσει ξανά τη σύζυγο του και να τη δείξει πόσο την αγαπάει. Ο Wayne Rooney προσπαθεί σκληρά για να λυγίσει την Coleen, γιατί δεν είναι η πρώτη ατασθαλία που κάνει στον γάμο τους και το τελευταίο διάστημα έχει γίνει υπόδειγμα συζύγου.

4488B1A800000578 4912284 image m 17 1506152019346

Μια πηγή μάλιστα ανέφερε στην εφημερίδα: «Η Coleen είναι ακόμη πολύ θυμωμένη με τον Wayne, γι’ αυτό και είναι πολύ ήσυχος στο σπίτι και κρατάει χαμηλό προφίλ. Προσπαθεί πολύ σκληρά να της αποδείξει πόσο την αγαπάει, βγάζοντας την έξω βόλτες, με τελευταία έξοδο αυτή στο σινεμά, που είναι κάτι που απολαμβάνουν να κάνουν μαζί».

Ο Wayne Rooney ελπίζει πως σιγά σιγά και με προσπάθεια θα καταφέρει και πάλι να κερδίσει πίσω την Coleen και την εμπιστοσύνη της. Θέλει να γίνουν όλα όπως ήταν πριν και ελπίζει να το καταφέρει αυτό τουλάχιστον ως τα Χριστούγεννα.

Wayne, συνέχισε σκληρά γιατί έχεις πολύ δρόμο ακόμη μπροστά σου μετά από αυτό που έκανες.