Nomads: Η ανατομία ενός γυναικείου φωτογραφικού «εγκλήματος»

Διονυσία Ζαπατίνα
Nomads: Η ανατομία ενός γυναικείου φωτογραφικού «εγκλήματος»

Το Nomads ξεκινάει την Δευτέρα που μας έρχεται και οι παίκτες ήδη έχουν ξεκινήσει γυρίσματα στο εξωτικό Palawan στις Φιλιππίνες με στόχο να μας κάνουν να ξεχάσουμε το Survivor της καρδιάς μας. Θα τα καταφέρουν;

Τι να πούμε, θα δείξει... Δεν είναι αυτό το θέμα μας όμως. Το θέμα μας είναι οι επίσημες φωτογραφίες των γυναικών celebrities που συμμετέχουν στο νέο σκληρό, όπως ακούγεται, reality επιβίωσης που σε μια πρώτη ματιά δεν μας βάζουν στο κλίμα του, λιμοκτονώ, είμαι ταλαιπωρημένη, έχω λιώσει στη ζέστη, τη βροχή και την πείνα...

1-0 λοιπόν υπέρ του Survivor ηδη σε αυτό το κομμάτι αφού οι δικές του Celebrities είχαν φωτογραφηθεί on place, δηλαδή στον Άγιο Δομίνικο, χωρίς μακιγιάζ και κομμωτήρια και με μόνο όπλο τις πρόσθετες βλεφαρίδες που όλες οι παίκτριες έβαλαν πριν μπουν και αποχαιρέτισαν ηρωικά κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο παιχνίδι αφού μέρα με τη μέρα άρχισαν να μαδάνε με αποτέλεσμα τα κοντινά τους πλάνα να τα λές κάποιες φορές και terror alert.

Και βλέπουμε τις Celebrities του Nomads υπέρλαμπρες, με μακιγιάζ - πάω σε μια πρεμιέρα και βγάζω μια selfie πριν ντυθώ- και ύφος αυστηρό -μη σε πετύχω πουθενά στο Παλάουαν γιατί την έβαψες- και στην πλειοψηφία με σταυρωμένα χέρια σαν να ποζάρουν για την αφίσσα του female GI Joe... Όλες; Όχι, αγάπη μου, όλες... Γιατί κάποιες ήρθαν αποφασισμένες να δείξουν από την αρχή οτι ξεχωρίζουν.

Και με αυτές ακριβώς θα ασχοληθούμε σήμερα...

NATASSA KALOGRIDI

Πρώτη και καλύτερη η Νατάσα Καλογρίδη. Η γυναίκα που είναι πρακτικώς αδύνατο να μπει σε κανένα καλούπι. Εκείνη που αν και είναι celebrity, ζήτησε και πέτυχε να αγωνιστεί με την ομάδα των μη celebrities , δηλαδή με την ομάδα της Ζούγκλας.

Στη φωτογράφηση έκανε τη διαφορά με κοσμήματα που αν μπορούσε να πάρει μαζί της στο παιχνίδι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και για αυτοάμυνα αφού από μέγεθος και, όπως δείχνει και βάρος, δίνουν πλεονέκτημα. Παράλληλα αφού υποχρεώθηκε να ποζάρει με το ίδιο λευκό T-Shirt με τις άλλες φρόντισε να σηκώσει ψηλά τα μανίκια του από άποψη. Θα μπορούσε βέβαια να είναι και μια επίδειξη δύναμης αφού και δικέφαλους- τρικέφαλους έχει το "μαγαζί" και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε...

OLGA PILIAKI

Η Όλγα Πηλιάκη πάει στο Nomads και ουσιαστικά πατσίζει τον σύζυγό της Στέλιο Χανταμπάκη που την άφησε μόνη με δύο παιδιά και τώρα μία του και μία της. Ας βγάλει αυτός τα κάστανα από τη φωτιά. Η Όλγα θέλει ολοκάθαρα να πετάξει από πάνω από την οικογένεια την ρετσινιά του "αρχηγού".

Επιλέγει μια πιο χαλαρή στάση με τα χέρια στο πλάι του σώματός της και μια γλυκιά έκφραση, μια γαλήνη.... σαν τη λιμνοθάλασσα του Μεσογγολίου (αθάνατη ατάκα). Είναι όμως έτσι; Αν κρίνουμε από τα "γαλλικά" που χρησιμοποιούσε στο instagram σε όσους και όσες -και ήταν και πολλοί- πέρναγαν γεννεές 14 το ταίρι της, μάλλον όχι. Αλλά διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για το τι θα δείξει on camera αφού σίγουρα το "φροντιστήριο" in house θα έχει πάει σύννεφο.

MANTW GASTERATOU

Και φτάνουμε στην Μαντώ Γαστεράτου κι εδώ κάνουμε στάση και μένουμε. Από που να το πιάσουμε ακριβώς; Από τα μισάνοιχτα χείλη και το λάγνο ύφος, που πας μάνα μου, από το τόσο μακιζιάζ που αμφιβάλλουμε αν θα την αναγνωρίζουμε την Δευτέρα στο πρώτο επεισόδιο; (ευτυχώς φροντίζουν να βάζουν σούπερ με τα ονόματα κάτω από τους παίκτες)

Για να μην συζητήσουμε για τον κόμπο στο T-Shirt κάτω από το πλούσιο μπούστο της. Ένα, όχι αγάπη μου που θα βγω εγώ κακομοίρα δίπλα σε όλες αυτές, εγώ είμαι σέξι και fashion icon και με τη ρόμπα μου και δεν θα απογοητεύσω το κοινό μου, αχνοφαίνεται και δάκρυα -όχι χαράς- τρέχουν από τα μάτια μας.

Όχι πως οι άλλες τρεις Celebrities του παιχνιδιού που δεν αναφέραμε δεν αξίζουν σχολιασμού, αλλά είπαμε να επικεντρωθούμε σε αυτές που πραγματικά αν τις δεις όλες μαζί θα τραβήξουν περισσότερο το μάτι σου. Όπως τράβηξαν και το δικό μας.