Η Λούρδη είναι ίδια η μαμά της και η Madonna μας το απέδειξε ξανά ανεβάζοντας μία φωτογραφία της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Λούρδη είναι ίδια η μαμά της και η Madonna μας το απέδειξε ξανά ανεβάζοντας μία φωτογραφία της

Η ομοιότητα τους είναι εκπληκτική

Έχεις ακούσει τη φράση «το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά» έτσι δεν είναι; Φαίνεται πως στην περίπτωση της Madonna με τη Λούρδη, η φράση αυτή αποκτά άλλο νόημα και διάσταση, αφού η κόρη της όσο μεγαλώνει γίνεται ίδια με την τραγουδίστρια –στο πιο μελαχρινό όμως-.

Η Λούρδη διανύει το 20ο έτος της ηλικίας της και όσο μεγαλώνει, τόσο πιο πολύ μοάζει στη μαμά της. Για να είμαστε ειλικρινείς, όλα επάνω της θυμίζουν την Madonna. Και όχι αυτό δεν είναι καθόλου κακό, γιατί η τραγουδίστρια ήταν και παραμένει μία πολύ όμορφη γυναίκα και δεν χωράει καμία αμφιβολία σε αυτό.

Το pop icon και η δοτική αυτή μητέρα των έξι παιδιών φαίνεται πως αγαπάει πολύ την κόρη της (και ποια μαμά δεν λατρεύει τα παιδιά της θα μας πεις) και γι’ αυτό ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram account της, γράφοντας στη λεζάντα: «Η δική αχτίδα φωτός», θυμίζοντας μας τον τίτλο ενός τραγουδιού της.

44DF7D1100000578 0 image m 122 1506740462666

Η Madonna έκανε την Λούρδη με τον πρώην φίλο της Carlos Leon, με τον οποίο και χώρισε μόλις 7 μήνες μετά την γέννηση της. Και μπορεί να μην θυμόμαστε τον μπαμπά της, όμως η νεαρή δεν διαφέρει σε τίποτα από την μαμά της. Η τραγουδίστρια είναι επίσης μαμά του 16χρονου Rocco, ενώ έχει υιοθετήσει και τέσσερα παιδιά (Mercy και David 11χρονών, Stelle και Estere 4χρονών).