Οι φόβοι και οι ανησυχίες της Kourtney Kardashian για τον πρώην της μας ξάφνιασαν αρκετά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι φόβοι και οι ανησυχίες της Kourtney Kardashian για τον πρώην της μας ξάφνιασαν αρκετά

Έχουν όμως και μία λογική

Δεν είναι πλέον μυστικό πως ο Scott Disick και η Sofia Richie είναι σε σχέση, αλλά και να μην το είχαμε καταλάβει ακόμη οι μέχρι τώρα φωτογραφίες και τα τρυφερά τετ-α-τετ τους δεν θα μας άφηναν επιλογή για να σκεφτούμε κάτι διαφορετικό. Και φυσικά δεν νιώσαμε και καμία έκπληξη αφού αρκετούς μήνες πιο πριν είχε κυκλοφορήσει και πάλι μία φήμη που τους ήθελε ζευγάρι, την οποία και διέψευσαν τότε.

Πλέον, τόσο η Kourtney Kardashian, όσο και ο Scott Disick έχουν φτιάξει και πάλι τις ζωές τους και έχουν και οι δύο κάτι που τους ενώνει –εκτός από τα τρία τους παιδιά-. Και οι δύο stars βρίσκονται σε σχέση με άτομα πολύ νεότερα από εκείνα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο ένας δεν μπορεί να κάνει ευτυχισμένο τον άλλον.

Η Kourtney βέβαια έχει κάποιες φοβίες και ανησυχίες για την σχέση του πρώην της και αυτό ήταν ομολογουμένως κάτι που μας ξάφνιασε. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HollywoodLife η 38χρονη ανησυχεί για τον πρώην της και τη νέα του κοπέλα λόγω των χρόνων που τους χωρίζουν. Και φυσικά δεν εννοούμε για τα χρόνια σαν αριθμός (κι εκείνη με νεότερο βγαίνει εξάλλου) αλλά για το γεγονός ότι είναι πολύ νέα και το τελευταίο που θα χρειαζόταν είναι ένα παιδί.

Θέλει λοιπόν από τον Scott η σχέση αυτή να παραμείνει μία απλή σχέση και να μην βιαστούν -για την ώρα τουλάχιστον- μιας κι εκείνος είναι ήδη πατέρας τριών παιδιών (Mason Disick, 7, Penelope Disick, 5 & Reign Disick, 2) και πρέπει να παραμείνει προσηλωμένος σε αυτά γιατί ακόμη είναι μικρά και τον χρειάζονται.

Τελικά μάλλον δεν ήταν και τόσο ανησυχητικές και παράλογες οι φοβίες της.