Η νέα εμφάνιση της Kate Middleton αποκάλυψε (άθελα) της το φύλο του μωρού της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η νέα εμφάνιση της Kate Middleton αποκάλυψε (άθελα) της το φύλο του μωρού της

Plus: Το ζήτημα που έχει κάνει τη Δούκισσα έξω φρενών

Μόλις λίγα 24ωρα έχουν περάσει από την ημέρα που η Kate Middleton έκανε την πρώτη της εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα, μετά την είδηση πως είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί στις αρχές του προηγούμενου μήνα και ήταν πιο κομψή και πιο όμορφη από κάθε άλλη φορά.

Η Δούκισσα του Cambridge έδωσε το παρών σε μία εκδήλωση παρέα με τον σύζυγο της William, αλλά και τον αδερφό του Harry και ήταν πραγματικά χάρμα οφθαλμών. Μέσα από το μακρύ υπέροχο φόρεμα της ξεχώριζε η μικρή κοιλίτσα της και ήταν πραγματικά γλυκύτατη. Βέβαια άθελα της αποκάλυψε και το φύλο του μωρού με την εμφάνιση της στην εκδήλωση του Kensington ή τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες.



Πολλοί είναι αυτοί λοιπόν, που τονίζουν πως η Kate περιμένει αγόρι και αυτό επειδή φορούσε ένα γαλάζιο φόρεμα στην πρώτη εμφάνιση της. Μπορεί και να ισχύει, μπορεί και όχι. Εάν πάντως είναι πράγματι αγόρι τα επικρατέστερα ονόματα γι’ αυτόν, είναι Arthur και Henry. Στο μεταξύ να σου πούμε επίσης, πως η Δούκισσα είναι έξαλλη με τον Harry και τη Meghan Markle (την οποία μάλλον δεν συμπαθεί και πολύ) καθώς η είδηση –μη επιβεβαιωμένη- του αρραβώνα τους έχει επισκιάσει την είδηση της εγκυμοσύνης της.

Κάτι που δεν το λες και λογικό αφού δεν ισχύει επίσημα κάτι τέτοιο. Βλέπεις κάτι οι διαταραχές της εγκυμοσύνης, κάτι οι ορμόνες της, βιώνει μία σύγχυση. Κουράγιο Kate!